• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ALI
    ALI --- ---
    COWBOY: treba bude... pockej do zari. nez bude event, nikdo ti nic potvrdit nedokaze.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ALI: Díky

Doufal jsem v to SE2. Tak nic.
    ALI
    ALI --- ---
    COWBOY: nemame. tady mas shrnuti drbu.

2018 iPhones: Everything We Know | MacRumors
    https://www.macrumors.com/roundup/2018-iphones/
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Zdar, máte někdo nějaké povědomí, co se letos chystá za novinky ohledně iPhone? Nejdřív jsem četl, že bude nové SE2, teď zase, že ne. Ví někdo něco víc. Děkuji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAVYKING_CZ: Aha. Na tom teplomeru to vypada matouci...
    DAVYKING_CZ
    DAVYKING_CZ --- ---
    KOC256: Využito 296 GB, těch 51 je rodina
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: 50 nejde sdilet v rodine. Ale dalsi meta je 200GB. A to sdilet jde.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: koukni poradne, uz ted tam ma 51.2 (coz je vic, nez tech 50).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAVYKING_CZ: Ze jsem tak smely... na co mas 2T kdyz vyuzivas 50GB?
    DAVYKING_CZ
    DAVYKING_CZ --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Oboje ano. Plati se vse z jedne karty. A kazdy ma sve oddelene soukrome misto, pouze sdilite kapacitni limit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ještě jeden dotaz.
    Pokud bych v rodině sdílel 200GB iCloud tarif, tak jsou naše spaces odděleny? Tváří se jako kdybychom každý měli svůj jen že sdílíme těch 200GB?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pokud mám mezi několika účty nastaveno rodinné sdílení, tak iCloud předplatné se vždy platí jen z hlavního účtu? Chápu to správně?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SZANDA: Asi takhle, v iOS apce kdyz delas preklady, tak mas dany jeden "vychozi jazyk" (vetsinou to maji lidi jako anglictinu celkem logicky). A pak muzes pridavat preklady. A bud tvuj jazyk prelozeny je a nebo se pouzije ten vychozi. Na MacOS si muzes nastavit sam, ze kdyz neni slovenstina, tak se ma kouknout jestli neni cestina. Na iOS ne. A proste v cestine je tech veci vic.
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    ONDRA_99: Tyjo ja nevim jak to mela, jelikoz jsem ji ho koupil pred tydnem a ja jsem s betou velmi spokojeny, tak jsem ji ji tam dal automaticky taky. A koho by zajimala slovenstina jsem ji taky rikal, bohuzel jeji bratislavske koreny me poslaly do řiti. Bez ř ovšem.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SZANDA: A mela to tak i u iOS 11? Bud proste neco neni prelozene do slovenstiny, ale do cestiny ano a nebo se jim slovenstina rozbila, ale cestina se nerozbila. Oboje se da pochopit, koho by zajimala slovenstina. :P :D
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    Mám dotaz, já i moje žena máme iphona na ios 12 beta 4, já mám telefon v češtině, ona ve slovenštině. Appstore, Spotify a pár dalších věcí je u mě v češtině, u ní anglicky. Je to tou češtinou? Dále jak je v appstoru app of the day či jak se to jmenuje, taková ta první záložka, tak já ji mám komplet česky a vždycky pouze tu aktuální pro daný den, nic víc. Žena ji má v eng (jako zbytek appstoru) a může skrolovat i na další dny dozadu. Tak když se jeden den nekoukne, nevadí, odskroluje. Je to normální? Máte někdo nápad jak toto nastavit a taky telefon ve Slovenštině pro porovnání? díky!
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MUXX: Super to je ono. Tak to bych asi sám nenašel a i když jsem věděl co hledám tak mi to docela trvalo. Nebývalo to dřív všechno intuitivnější?
    MUXX
    MUXX --- ---
    KAZATELL: Je to v nastaveni mailovyho accountu. Nikoli v nastaveni mailove aplikace.

KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL: Nemam tam pop vs imap nebo jiny protokol?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nevíte proč nemohu u mailu v aplikaci od apple nastavit aby se mi přeřazením na nějakou stranu mail smazal? Dovolí mi to jen archivovat, označit příznakem s označit jako neprectene, ale smazat tam není. Na iOS 12 u iPadu na stejném os to normálně funguje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam