• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    PIVECEK: Na ALZE jsou teď za celkem přijatelné ceny.. např. tady

iPhone 6 32GB Space Gray - Mobilní telefon | Alza.cz
    https://www.alza.cz/iphone-6-32gb-space-gray-levne-d5014427.htm
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Ahoj, pokud byste se nekdo zbavoval sestky za rozumne penize, dejte vedet. Pritelkyni se rozbilo SEcko, tak bych ji rad na zkousku koupil vetsi iphone, jestli ji bude vyhovovat.
    VACA
    VACA --- ---
    KAMIONG: já jsem měl z číny. Ale koukám že se to dá běžně sehnat už i u nás: https://www.jhmobil.cz/...-desky/12566?gclid=EAIaIQobChMI4bOc1aj_3AIVkA8YCh3I_wm5EAQYASABEgJOUvD_BwE
    OEM to nebude. A kdyby to člověk srovnával 1/1 tak to většinou (nebylo poprvé:) nemá tak dokonalou kvalitu a nejspíš to ani nebude stejně tvrdý sklo. Ale v praxi to nepoznám. Teď je tam tak 3/4 roku cca, a F poho.

Jako třeba takový X je proti tomu vesmírná loď! :D Ale že to nemá smysl opravit?
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    TANTRAMAN: V poslední době fakt tragický.... dříve mi to přišlo lepší.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    TANTRAMAN: Fungujou. Ale v některejch stanicích je to velká tragédie a spíš to nejde, než jde
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    Funguji vám data v metru?

Já většinou ani nedokážu poslat/přijmout whatsapp zprávu. iPhone 7, iOS 11.4.1
    CROSS
    CROSS --- ---
    COWBOY: k tomu trolení, tak to samo, nejlepší je nereagovat.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROSS: Záleží na tom, jak bude hlučný. Ale každopádně tenhle modul hlídá 24/7.
    Otázka, proč to mít doma, když CO2 poznám sám mi přijde vyloženě jako trollení.
    CROSS
    CROSS --- ---
    COWBOY: to pozná rychleji podle hladiny hluku, ne? (Nezkoumal jsem, ten hlídací modul neprovozuju.)
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    VACA: u nás ve městě mi kluk vyměnil displej za 1900,-, takže pro mě to nakonec mělo smysl. Mám malý dítě a štěně, který mi zrovna dnes v noci rozežralo obal, mobil naštěstí vypadl cestou, takže je pro mě asi dost zbytečný kupovat nový mobil za 8k. Jestli je displej někde k sehnání za 600,-, tak na to příště budu myslet. Taky mám mobil na whatsapp, nyx a focení, takže nějaký velký výkon nepotřebuju.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    WERT: To rozhodně.
    WERT
    WERT --- ---
    COWBOY: Jako ze to pozna driv nez to ten zlodej odnese? :)
    VACA
    VACA --- ---
    EX_ESKADR: hele a proč to nemá smysl?

Za mě teda nevim o věcech na který by mi 5S jako telefon stále nestačil. i web browsing je na tom furt naprosto F pohodě. A hry na tel nehraju:)

Naopak 5S po dlouhý době považuju zase jednou za povedenej telefon. Ten můj už kroutí 5let služby a v pohodě, furt na všechno mu stačí dech, a zatim se neposral. Tohle jsem naposledy zažil v době nokia 6310i.. A mezi tim spoustu elektroodpadu:)

KAMIONG: tak jestli ho budeš vyhazovat, já bych si ho vzal pokud má aspoň 64gig:) Pro mě smysl má, rád budu mít záložní. Display od číňanů stojí třeba 600, mikrofonků má někdo kdo se tim zabejvá jistě plnej šuplík a neví co s nima..
    Já totiž už nejsem trendy a zuby nechty se bránim jít si koupit novej telefon. Mám jiný oblasti zájmů :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    COWBOY: Tohle totiž podle nárůstu CO2 pozná, že je nekdo v místnosti. A na dálku ti to dá vědět.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    WERT: No jenže tohle pozná, když ty nejsi doma, že ti tam nekdo vlezl. Fakt si ty svoje dotazy myslel vážně?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WERT:
    tomu rikam fanatismus...
    WERT
    WERT --- ---
    :)

Turci ničí svoje iPhony. Kvůli sankcím od Trumpa - iDNES.cz
    https://mobil.idnes.cz/...ecko-iphone-trump-erdogan-djz-/mob_tech.aspx?c=A180820_144013_mob_tech_oma
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KINGRICHARD: Já s CO2 pracuji a ty stavy a přiotrávení CO2 znám, jak na sobě, tak na ostatních. Vždycky to bylo jak se opít akorát jsem byl unavený a usinal jsem. Ty nepříjemné stavy bývali naopak při přívalu čerstvého vzduchu. Nejspíš asi bude rozdíl v té fázi otrávit se, nebo utopit (kdy cele plíce zaleje CO2)
    WERT
    WERT --- ---
    KAZATELL: Hele mel jsem moznost se parkrat koupat - ted se tomu s oblibou rika freediving:) a rozhodne se nesmejes kdyz se topis, nebo ti dojde kyslik:) rozhodne to neni prijemny a pak jen proste a jednoduse omdlis...
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    KAZATELL: Takle jednoduchý to fakt není. Jestli si chceš vyzkoušet tělesný měřák na CO2 tak zadrž dech na 4 minuty. Pokud to chceš pozvolněji, zavři se do vzduchotěsný krabice a uvidíš, že lidský měřák na CO2 funguje velice dobře. Co napoak v těle nefunguje je měřák na nepřítomnost O2. takže proto se dá krásně otrávit, resp udusit dýcháním inertních plynů.
    To co popisuješ - Rauš z CO2 je až po tom co to fyziologický měřák vzdá a to před tím fakt není příjemný ani trochu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam