• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    juknu. A co ten icloud drive? Nebo neco takoveho?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: Documents5.. přes prohlížeč v tyhle appce stahnes cokoliv.. používám to na veškeré stahování hudby z netu (včetně yt/soundcloud)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Hudbu jsem nikdy moc neresil...

Ale pojedu ted delsi trasy na dovolenou a tak dotaz...
    Jak do telefonu dostat nejake MP3? Nemam doma zadne hudebni knihovny na pevne stanovenem miste. Chci si tam nahrat spise nejake mluvene slovo atp. Idelane bez kabelu (bez itunes). Ale pokud nebude zbyti, tak co už...

Vím že to dříve zlobilo, když jsem připojoval k Itunes více zařízení a na každém chtěl mít jinou muziku a do toho jsem se soubory na disku ještě různě hýbal...

Takže ideálně jinak... :)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    AirPlay2 je super! Děkuju Applu za update Airport Express. Můžu: pustit hudbu na reprák přes Siri. Můžu volat během přehrávání hudby a taky můžu mluvit bez přerušení se Siri. To mi vadilo asi nejvíc... mám jenom jeden, takže multiroom jsem vyzkoušet nemohl...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Dá se nějak zobrazit mapa s fotkami i jinde než v telefonu / tabletu? Přes iCloud nebo Tak nějak?
    CROSS
    CROSS --- ---
    mimochodem kdyby někoho zajímalo, kolik zařízení může jet na jedno Premium předplatný Weather Pro (o kterým tu nedávno šla řeč), tak šest, napříč platformami.
    VITTI
    VITTI --- ---
    Zdravím, když vymažu hudbu z telefonu a pak bych ji tam třeba za čas chtěl dat znovu tak mi to nejde. V iTunes, když kliknu na telefon - hudba - tak tam ta hudba stále je a nijak jinak vymazat nejde. Vim, ze před cca rokem a půl to mazat šlo. Mate někdo jak tuhle “demenci” porazit?
    NELDE
    NELDE --- ---
    BOD1E: Měl jsem a smazal - ten kabel je mnohem rychlejší. A musím ho hledat kvůli nabíjení tak jako tak.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Ale v iOS12 můžu smazat všechny notifikace zároveň a navíc jsou groupovaný po aplikacích. Tím si ušetřím tolik kliků, že klidně budu chodit oklikou do settings:-))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    Chtěl jsem pochopit... ...nyní chápu a polemizuji nad tím, zda to správně používáš. To snad není nic proti ničemu ne?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOC256: V 9 jsem měl widget kde jsem mohl mít většinu z těch věci jako custom zástupce na jedno stažení dolu. Teď to jsou vždy minimálně dva až tři kroky.

Ptal ses co např. postrádám, odpověděl jsem. A teď mi vysvětluješ že to vlastně špatně používám?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    NELDE: iCloud for Windows - zaklikni který měsíc, rok chceš stáhnout a chvilku počkej. Na PC budeš mít fotky dřív než najdeš kabel :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL: Wifi, hotspot, vpn - prvni uroven nastaveni hned nahore
    Touch, invert - je v ovladacim panelu
    Speek - je tusim na nejakou zkratku.

A kdyz nic, tak staci swipnout dolu a ve spothlight si napsat par pismen a mas to na klik. I v nastaveni je fulltext.

Ale spise uvazuji, proc potrebujes tyto volby casto prenastavovat. Wifi mam nastavene, pripadne se da nastavit ze to nejak vyskakuje pokud ne. VPN si snad nezapinas a nevypinas porad dokola. Stejne tak hotspot, ktery pripadne pro sebe muzes mit zapnuty. Proste bud jsi hodne specificky nebo to pouzivas strasne blbe.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: Assistive touch, Invert colors, Speak screen, Manage storage, Select Wi-Fi, VPN, Location services, Personal hotspot.. našlo by se toho ještě víc.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    AMSTERDAM: Není žádná oficiální cesta, takže downgrade ti v obchodě/servisu už nikdo neudělá.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOC256: Hodně chodím do Accessibility např. /něco lze různě obcházet, ale nemožnost mít někde přímý shortcut je dost frustrující.
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    koukam, ze jsem spustil diskuzi, ale muzu se prosim zeptat, 1. kam mam jit v praze s tim telefonem, aby mi provedli ten downgrade a za 2. jak to bude vypadat presne? prestane v tom telefonu neco fungovat? dekuju
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL: Ktere veci? Zkus kdyztak rovnou konkretne. Ja se v tom porad neumim vyznat...
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    ONDRA_99: To jsou zrovna věci které téměř nepoužívám (resp mám nastaveno a neřeším). Mám pocit- co jsem letmo koukal na 11 když se objevily preview a pak i recenze k tomu volitelnému nastavování nastavení, tak že už tam ty specifičtější/vnořené věci (které právě často lovím) stejně nebyly k dispozici.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    XEHUTL: Tak ono ty shortcuty do nastaveni sou snad z vetsiny resene tak, ze si to muzes bud dat dolu do controlpanelu, nebo se to dela force/long touchem na patricnou volbu (force/long touch na podsvetleni zobrazi volbu Night shift a True tone napriklad), takze takove ty castejsi veci udelas primo v ovladacim centru.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NELDE: Ah tahani fotek pres kabel. Tak kdyz pouzivas oldscool technologii, tak nemuzes celat super kompatibilitu s modernim systemem. Mail si odinstalovavat kvuli nemam potrebu (a ani netusim co je ta “jina akce”). A nic ve zlem, ale problem je spis ten, ze ocekavas, ze vse bude fungovat postaru a technologie se nikam nehne, to je pak jasne ze ti nevyhovuje aktualizovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam