VACA:
Řešil jsem před přechodem na iOS to samý-tvými slovy otloukánek atd.-,nakonec to vyhrál iPhone 8 (mám rád Home Buttton) v Otterboxu Defender na outdoor a Catalyst Waterproof na normální nošení.Maximální spokojenost i když je jasný že z těch skleněnek něco ála klasickej Androidí pancéřák neudělá nic.
Na klasickej jack bych to už neviděl ani u dalšího SE a ve středu nejspíš představí 2 OLED záležitosti /1 LCD ála X opět bez Home Buttonu a jacku.
Vzhledem k tomu že nerad poslouchám hudbu na mobilu jsem místo Xka pořídil 8čku,k ní pouzdra ,iPod Touch a spokojenost,věčná škoda že utli iPod Shuffle,to by byla jasná volba ale vzhledem k cenám repasů viz vejš takže se modlim aby mi můj stařík do fitka vydržel ještě pár let.
K tomu výkonu-já tak nějak dospěl k názoru že setřit na něčem co mám v ruce prakticky X hodin denně je nesmysl a tudíž by to mělo lítat jak po másle,hry,Appky prostě všechno,SE byla skvělá záležitost a hodně se mi líbí i designově ale kupovat novej momentálně nemá smysl,tenhle telefon je už za soumrakem a rozhodně bych na tvym místě počkal na SE 2.
Třeba bude už ve středu :)
Navíc se mi osmička líbí jako trošku opomíjenej brácha na můj vkus velkýho 8 Plus a mocného Xka kterej si ovšem zachoval klasickou feature HB.
Nic proti iPhone X,je to dělo ale příliš mi připomíná androidí S9 i jiný.Vánoční akce velkejch prodejců jsou tvůj kámoš,tam by to mělo v řádu dní kolem Vánoc jít i signifikantně dolů.
Pokud zainvestuješ do skleněnky což už byla poslední řada a jiný to nejspíš nebude
( a já si myslim že to uděláš) bez solidního krytu bych to fakt nenosil.