• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    BOXY: Dle dnesniho infa co se ke me v praci dostalo, se Xka budou prodavat a cena pujde dolu... alepon prozatim
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    BOXY: Vsichni prodejci v CR "musi" prodat skladove zasoby, takze X se bude prodavat o neco levneji.
    BOXY
    BOXY --- ---
    Já když na to koukám, bral bych nejraději původní X (jako následníka mého aktuálního 7), kdyby šel za nějaký měsíc cenově dolů. Jenže, jestli to chápu správně, cenově dolů nepůjde, naopak ho stáhnou z prodeje úplně. :-(
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ARMADILLO: imho to nakopne vsechny opertory k implementaci eSIM a nakonec z toho budou tezit vsichni vyrobci telefonu.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Ty 2 SIMky jsou naprosto revoluční z pohledu upgrade i z rok starého X. Jednoznačně se jim to povedlo.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KOLCON: Ne je to hnus i kdyz Xs ok, X max ne
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    HEXXX: Ja kdyztak uz delam predobjednavky u Smarty/iWant. Ted jsem 1. v poradi na Xmax.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    INSOMNIA: Jenže proti SE je už dost veliký.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    TALPENNY: porad je v nabidce 7 a 8. 7 startuje na cene 13.490 Kc.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    INSOMNIA: Ofc věc osobních preferencí,když už bral bych Xko s doplnkovou výbavou,byl výroční,průkopník novýho designu,rozdíl ve výkonu atd. tady bude pro běžnýho uživatele zanedbatelnej plus půjde pomalu cenově dolů.
    Za mě překvapení nula,iPhoneX(XL) mě neinteresuje a čekám na SE 2.Vůbec nepochybuju že bude,vlna high cost high endů je tohle a byli by blbí kdyby opominuli šanci na další vlnu honu na nový iOSáky s nějakou lower cost relativně našlapanou záležitostí
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    INSOMNIA: Nelíbí. A taky nevidím důvod proč měnit svoji 8.

A taky jsem doufal v SE2 a iPad mini 2. Takže jsem velmi nespokojená iOvce!
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    BTW je tu nekdo, komu se libi ty nazvy XS, XS Max a XR? :D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ja jsem na druhou stranu tak trosku rad, ze nemam duvod měnit X za neco jineho.. :))
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Ja vaham mezi nakupem X nebo XS Max :)
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    Ja mam 7p a docela nad tim premyslim, myslim ze pristi rok bych 7p prodal vyrazne hur. Nevite zda je mozny preorder z ceska?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Já tedy taky nevidím důvod proč měnit své xko za cokoliv jiného... max za X Max, kvůli velikosti... ale za ty prachy to asi nestojí... tedy pokud bude ta clona fungovat i pro xka.. a vždy mě hodně pobaví ty fotky... ok, možná jsou focené iPhonem ale při použití světel atd ... well. Uvídíme za rok :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    Tak ta nabíječka je asi spíše jen joke. Tam není nic v čem by mohli přinést nějakou inovaci oproti nabíječce za 300 z aliexpresu...

Takže aby přišli s tím, že mají nabíječku za krásných 7000 a neumí nic navíc a ještě s křížkem po funuse... PROČ?

Měli ji ukázat loni a měla být dělaná na míru kombu mobil, hodinky, sluchatka... Dneska uz kazdy tu nabijecku ma...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SH_PANDA:
    64/128/256/512
    XS: 30 xx 35 40
    XR: 22 24 27

k Kc se srovnatelnou pameti...

Jsem se prvne spatne dival a zdalo se mi ze ten XR je snad i drazsi a prave toho nabizi mene (fotak treba na prvni pohled)

Takze beru zpet... treba na 256GB verzi usetrit 8k Kc stoji za to, pokud te nezajima fotak...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: lidi chtěj barvy a podle prodejů asi Apple odhaduje, že $800 je přijatelná cenová hladina za nejlevnější nejnovější iPhone (uvidíme už za čtvrt roku...)

KOC256: spíš odešel, protože v tom americkým lineupu už ho nemaj a z webu, vypadá to, ho taky stáhli.

Air Power, to je fakt super, jak psal MKBHD, asi čekaj, že na to zapomeneme. To se jim fakt nepovedlo. (A na to navazující Qi dobíjecí Airpods třeba...)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    KOC256: stejne se muzu zeptat proc spis Xs a ne Xr? pro mne tam neni nic, co bych potreboval, nebo dokonce chtel nebo mohl chtit. je tam ten samej procesor? je. bude stejne dlouho podporovanej? bude. a tim to pro mne konci. ale kazdy mame ine pozadavky.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ty jsem cekal ze s podporou bluetooth 5 prijde i podppora kodeku s nizkou latenci (aptx hd,ll nebo ldac) ale vypada to ze zustanou u AAC
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KN jsem nestihl a tak jsem jen proletel co teda predstavili... A teda pro toho kdo mel iPX tak vlastne nic zajimaveho. Kdo cekal na AirPower, tak nic, Kdo cekal na SE2, tak taky nic. Po delsi dobe mi to prijde jako takove bloumani kde neprisli s nicim a jen vydali nove "vykonejsi" verze...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam