• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    BTW je tu nekdo, komu se libi ty nazvy XS, XS Max a XR? :D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ja jsem na druhou stranu tak trosku rad, ze nemam duvod měnit X za neco jineho.. :))
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Ja vaham mezi nakupem X nebo XS Max :)
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    Ja mam 7p a docela nad tim premyslim, myslim ze pristi rok bych 7p prodal vyrazne hur. Nevite zda je mozny preorder z ceska?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Já tedy taky nevidím důvod proč měnit své xko za cokoliv jiného... max za X Max, kvůli velikosti... ale za ty prachy to asi nestojí... tedy pokud bude ta clona fungovat i pro xka.. a vždy mě hodně pobaví ty fotky... ok, možná jsou focené iPhonem ale při použití světel atd ... well. Uvídíme za rok :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    Tak ta nabíječka je asi spíše jen joke. Tam není nic v čem by mohli přinést nějakou inovaci oproti nabíječce za 300 z aliexpresu...

Takže aby přišli s tím, že mají nabíječku za krásných 7000 a neumí nic navíc a ještě s křížkem po funuse... PROČ?

Měli ji ukázat loni a měla být dělaná na míru kombu mobil, hodinky, sluchatka... Dneska uz kazdy tu nabijecku ma...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SH_PANDA:
    64/128/256/512
    XS: 30 xx 35 40
    XR: 22 24 27

k Kc se srovnatelnou pameti...

Jsem se prvne spatne dival a zdalo se mi ze ten XR je snad i drazsi a prave toho nabizi mene (fotak treba na prvni pohled)

Takze beru zpet... treba na 256GB verzi usetrit 8k Kc stoji za to, pokud te nezajima fotak...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: lidi chtěj barvy a podle prodejů asi Apple odhaduje, že $800 je přijatelná cenová hladina za nejlevnější nejnovější iPhone (uvidíme už za čtvrt roku...)

KOC256: spíš odešel, protože v tom americkým lineupu už ho nemaj a z webu, vypadá to, ho taky stáhli.

Air Power, to je fakt super, jak psal MKBHD, asi čekaj, že na to zapomeneme. To se jim fakt nepovedlo. (A na to navazující Qi dobíjecí Airpods třeba...)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    KOC256: stejne se muzu zeptat proc spis Xs a ne Xr? pro mne tam neni nic, co bych potreboval, nebo dokonce chtel nebo mohl chtit. je tam ten samej procesor? je. bude stejne dlouho podporovanej? bude. a tim to pro mne konci. ale kazdy mame ine pozadavky.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ty jsem cekal ze s podporou bluetooth 5 prijde i podppora kodeku s nizkou latenci (aptx hd,ll nebo ldac) ale vypada to ze zustanou u AAC
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KN jsem nestihl a tak jsem jen proletel co teda predstavili... A teda pro toho kdo mel iPX tak vlastne nic zajimaveho. Kdo cekal na AirPower, tak nic, Kdo cekal na SE2, tak taky nic. Po delsi dobe mi to prijde jako takove bloumani kde neprisli s nicim a jen vydali nove "vykonejsi" verze...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SE neprisel...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SH_PANDA:
    proc zrovna XR? To mi zrovna prijde jako zbytecny kus...
    Nebo neco prehlizim?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    nooo, asi prodam moji 8 a koupim si Xr. jenom nevim barvu - so much choice!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HOWKING: XSLSSX RXS ULTRAMAX, nebo jak se to jmenuje za 43 tisic te nelaka?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Slabý, no... Čekal jsem doplerovský tlakoměr v AppleWatch, čekal jsem větší světelnost foťáku, čekal jsem pokračování 8čky (otisk), čekal jsem konečně to zkurvené USB3 u iPhonu (tahat 250GB z telefonu 3 hodiny po USB2 je super zábava). Celkově jsem rád, že jsem tentokrát koupil 8čku s 256GB, protože letos to bude poprvé, co nebudu mít nový model.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PAYAXY: tak nic.. :))
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    SUBTITLES017: tak to treba potvrdi zitra, uvidime
    BOXY
    BOXY --- ---
    6746:
    CROSS:
    JYRKA:
    LAKUSEK: Jj, přesně tak. Vím, že by iP měl být vodotěsný, ale taky jsem slyšel o několika utopených 7, 8, X. Navíc jedu na jachtu na trošku větší přeplavbu, takže ty podmínky tam budou asi chvilkama ostřejší, tak jsem hledal něco na té šňůrce, co hodím pod bundu a budu mít po ruce na focení i třeba v bouřce :-). A ten Tribord z Decathlonu za dvě kila sedí pěkně. Assistive touch mě vůbec nenapadl. Ten je sice nezvyk pro mě, ale řeší to. Dík
    6746
    6746 --- ---
    JYRKA: To sice je, ale nevztahuje se na to záruka... Vim už o dvou zmoklejch 7 a 8, ze kterejch je ted cihla bez záruky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam