• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ty jsem cekal ze s podporou bluetooth 5 prijde i podppora kodeku s nizkou latenci (aptx hd,ll nebo ldac) ale vypada to ze zustanou u AAC
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KN jsem nestihl a tak jsem jen proletel co teda predstavili... A teda pro toho kdo mel iPX tak vlastne nic zajimaveho. Kdo cekal na AirPower, tak nic, Kdo cekal na SE2, tak taky nic. Po delsi dobe mi to prijde jako takove bloumani kde neprisli s nicim a jen vydali nove "vykonejsi" verze...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SE neprisel...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SH_PANDA:
    proc zrovna XR? To mi zrovna prijde jako zbytecny kus...
    Nebo neco prehlizim?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    nooo, asi prodam moji 8 a koupim si Xr. jenom nevim barvu - so much choice!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HOWKING: XSLSSX RXS ULTRAMAX, nebo jak se to jmenuje za 43 tisic te nelaka?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Slabý, no... Čekal jsem doplerovský tlakoměr v AppleWatch, čekal jsem větší světelnost foťáku, čekal jsem pokračování 8čky (otisk), čekal jsem konečně to zkurvené USB3 u iPhonu (tahat 250GB z telefonu 3 hodiny po USB2 je super zábava). Celkově jsem rád, že jsem tentokrát koupil 8čku s 256GB, protože letos to bude poprvé, co nebudu mít nový model.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PAYAXY: tak nic.. :))
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    SUBTITLES017: tak to treba potvrdi zitra, uvidime
    BOXY
    BOXY --- ---
    6746:
    CROSS:
    JYRKA:
    LAKUSEK: Jj, přesně tak. Vím, že by iP měl být vodotěsný, ale taky jsem slyšel o několika utopených 7, 8, X. Navíc jedu na jachtu na trošku větší přeplavbu, takže ty podmínky tam budou asi chvilkama ostřejší, tak jsem hledal něco na té šňůrce, co hodím pod bundu a budu mít po ruce na focení i třeba v bouřce :-). A ten Tribord z Decathlonu za dvě kila sedí pěkně. Assistive touch mě vůbec nenapadl. Ten je sice nezvyk pro mě, ale řeší to. Dík
    6746
    6746 --- ---
    JYRKA: To sice je, ale nevztahuje se na to záruka... Vim už o dvou zmoklejch 7 a 8, ze kterejch je ted cihla bez záruky...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    PAYAXY: Ne ze bych tomu neveril ale... uz tomu neverim :|
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PAYAXY: po tak sebevedomem nadpisu clanku jsem cekal minimalne potvrzenou informaci primo od Applu.. takhle jsem tedy hodne nateseny, ale porad trosku skepticky..
    CROSS
    CROSS --- ---
    JYRKA: vodotěsný, ale plavat neumí (chce pytlík *na šňůrce*).

Každopádně ten pytlík sám vodotěsný být nemusí.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BOXY: iPhone 7 je vodotesný z výroby, pytlíku netřeba
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    Apple Pay startuje v Česku. Platit iPhony půjde nejspíše již na přelomu listopadu a prosince | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    https://archiv.ihned.cz/...-v-cesku-platit-iphony-pujde-nejspise-jiz-na-prelomu-listopadu-a-prosince
    LAKUSEK
    LAKUSEK --- ---
    BOXY: Jestli už máš pouzdro doma, tak asi Assistivetouch :)
    BOXY
    BOXY --- ---
    Nezkoušeli jste někdo používat IP7 (nebo 8, prostě nějaký home pseudotlačítkový) s takovým tím vodotěsným pytlíkem na šňurce? Třeba z Decathlonu? Ono to sedí výborně, screen se ovládá v pohodě, ale zmáčknutí home to zaboha neregistruje, takže to ani neodemču. Chápu, že nefunguje touchID, ale že to nevezme dotek vůbec, to jsem nečekal. Jedu na loď a chtěl bych to trošku ochránit, ale moc se mi kvůli tomu nechce investovat do nějakého super durability pouzdra, do kterého to nejspíš navíc ani nenarvu se sklem na displeji. Nemá někdo tip, jak na to, nebo doporučení na pouzdro, kde by to fungovalo?
    CAJT
    CAJT --- ---
    DUB: Za pokus to stojí. Ty změny na tolika zařízeních jsou fakt strašný.
    DUB
    DUB --- ---
    CAJT: jo zacykleny sem to mel jako ty, ale pomohlo to ze sem dal pryc klicovy slovo "apple" z hesla, u nej byly naky cisla jeste takze slaby nebylo, ale bylo tam to slovo. tekl sem z toho asi hodinu a pak sem dal uplne jiny heslo a rozjelo se to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam