• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    GEGI
    GEGI --- ---
    Ja nemam od applu nic jinyho a vidim dobre, ale jsem porad u pocitace, telefon pouzivam casto i na kancelarsky aplikace, ale velikost me v tom nijak neomezuje. Spis mi jde o to ze vetsi by se mi blbe vesel do uz tak malych kapes u sukni (pokud vubec jsou) a mam maly ruce, takze ho dokazu ovladat i jednou rukou, coz u vetsiho jsem bez sance.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    FARFELOO: Blbost, malej displej sedí perfektně v ruce a ovládá se skvělě na jeden prst bez gymnastiky.
    A jak je malej tak ho můžeš mít kde chceš a téměř nikde nepřekáží.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    MERTLAS: Podle mě SE chtějí hodně lidi, co mají pořád u sebe iPad i hodinky a už špatně vidí, takže ten telefon používají fakt hlavně jako telefon... (můj táta)

No a tihle lidi si nikdy Android nekoupí, takže není důvod to pro ně vyrábět:-))
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Prý ale konečně bude PowerBook G5!
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    MERTLAS: Mám to uplně stejně. Jen jsem šel z 5s na 8
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Kdyz jsem kdysi prechazel z 5S na 6S tak me velikost taky celkem strasila a ze zacatku jsem si tezce zvykal. Uprimne dneska bych uz se rozhodne na mensi vracet nechtel. Dneska jsem zrovna operoval s babiccinym SE a proste to je mrnavy, blbe se na tom pise atd.. ale samozrejme to je kazdyho subjektivni pohled :)
    GEGI
    GEGI --- ---
    ONDRA_99: me primarne na vsech ostatnich modelech vadi ta velikost. Asi si budu muset zvyknout, ale dokud to neni uplne nutny.. o aktualizacich vim.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    GEGI: Jde i o dobu po jakou bude dostavat aktualizace (jak z pohledu bezpecnosti, tak novych funkci a podpory aplikaci). iPhone 7 bude dostavat update o zhruba 2 roky dele, nez SE. Pak treba je tam lepsi fotoaparat. Navic je 7 vodeodolny (IP67), takze i poskozeni utopenim hrozi mene (u ditete uzitecna feature).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEGI: Ze chces nahradit stary chapu. Ale iPhone je kybl penez tak spise uvazuji nahlas zda si nepriplatit za iP7/iP8.
    GEGI
    GEGI --- ---
    KOC256: to vim, ale zas nevidim duvod proc by mi to nemohli dobre fungovat. Ten telefon, ktery mam, je sest let stary a mam s nim hlavne ten problem, ze mu nefunguje vrchni tretina displeje a prestava mi stacit 32 gb, jinak bych si ho klidne nechala.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    JINX: Sorry, to nejsi srdcar, ale blazen. ;)
    JINX
    JINX --- ---
    ONDRA_99: Yes. Ja jsem srdcar - pres to svitici jabko se neprenesu.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    ARMADILLO: vyplatí SE počkat :))
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    JINX: Svitici jablko duvod zustat u stareho HW? :D
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    BEEBLEBROX: SE 3 bude prý amazing, vyplatí počkat
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEGI: OK. Dulezite je uvedomit si ze kupujes hw 3 roky stary stroj.
    JINX
    JINX --- ---
    ONDRA_99: Proc ne? Chybejici magsafe a svitici jabko je dost dobry duvod proc zustat u starych macu namisto koupe noveho.
    GEGI
    GEGI --- ---
    KOC256: no me vadi ta velikost proste. Mam 5s a jsem smirena s tim, ze pak uz fakt nebudu vedet co, ale kdyz si ted koupim se, tak mi par let vydrzi a budu stastna a treba se mezitim vyvrbi neco lepsiho taky malyho.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: A nekdotaky doufa, ze vezmou teloz macbooku air a hodej dovnitr novejsi HW (ja ne).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Cekani na Godota...
    Ja cekam na iPad mini 5 :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam