• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TIGU
    TIGU --- ---
    BEEBLEBROX: Zkus ještě iphone otočit na ležato s klávesnicí :P

Případně na iPadu přepnout na českou QWERTY a přepnout jazyk iPadu třeba na angličtinu.

Jinak je to už na iOS 11 - reportoval jsem to
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Já teda jedu ty dvě klávesy, přidržení mě dost zdržuje a vestsinou se u toho ukliknu. Zlatá plnohodnotná klávesnice u BB passport
    FTN
    FTN --- ---
    Na iPadu taky nově nejde přidat fotka ze zpráv. Pěkný no. :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Ja swift mel ale v nejake dobe jsem ji zrusil. Zkusim se vratit.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    HELVETE: ja po koupi X zkusil default.. ale vratil jsem se zase na SwiftKey.. nebe a dudy.. na 6s se mi to přepínání stávalo taky, na X ale musím říct ze zatím docela v pohodě
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Klávesnice mi na iPhonu přijde jako jedno z nejslabších míst. SwiftKey ale docela jde, jen to automatické přepínání mi občas vnucuje tu Appláckou, nejen pro hesla.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BEEBLEBROX:
    ale jinak muj post byl spise dotaz na tu diakritiku. protoze ty dve klavesy jsem nikdy nepouzival...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BEEBLEBROX:
    tecka se pise dvojitym mezernikem... Carka je blba no...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pisete carky a hacky zvlast, jak jsou ty extra klavesy nebo delsim stiskem prislusne klavesy, kde si pak diakritiku vyberete?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    BEEBLEBROX: Já hlavně nechápu že u iPadu nemůže být pod háčkem třeba možnost čárky k oddělení v textu s pod čárkou otazník, nebo tak nějak podobně
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    VFISA: Napodobne... nechapu kdo to vymyslel nebo spis nedomyslel!
    VFISA
    VFISA --- ---
    BEEBLEBROX: To mě taky tak sere!
    WERT
    WERT --- ---
    BEEBLEBROX: ...sobě? :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    4PTO: tak to podle všeho vypadá na CPU, baterku jsem objednal novou, ale zbytečně. Hřeje jen CPU ostatní se jeví bez poškození..

kde sakra vymění CPU? pár YT videí jsem viděl, nevěděl by někdo kde v EU? případně to počká na cestu do HK, ale kdyby to šlo i dřív a blíž...:D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CROME: Teda ja si s 12 polepsila (ip8)
    Posledni cca mesic pred updatem sla baterka dolu temer pred ocima.. ted to vydrzi od rana do vecera.. zas konecne :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    TANTRAMAN: Mam na SE par dni a zadny problem.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ONDRA_99: 12.1 by měl hlavně odstranit základní chyby 12.0. Jasně, že přinese nové chyby, ale pokud někdo neužívá FaceTime, tak mu chyby ve skupinové verzi nemusí vadit.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NELDE: 12.1 prida zkupinovy FaceTime ktery byl v betach 12 dost spatnej. Takze spis pockat na 12.2 :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROME: Stačí počkat na 12.1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam