• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    PIFKO: Ještě mě napadá, dá se zupdatovat nativní email? Ať už iOS tak i MacOS? Práce s přílohama, remindery atd? Pokud by to tvůj kontakt v  dokázal :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELDE: Mam to kdyztak za rohem:)
    NELDE
    NELDE --- ---
    FRK_R23: To mi včera fungovalo, dnes už to bylo na výměnu sim karty. Doporučuji si najít, v rámci přípravy, nejbližší obchod operátora.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FRK_R23: Jj, tohle mi funguje taky
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KAZATELL: Airplane mode a pak zpatky stacilo u me. Spis se mi to stalo poprve, tak jsem resil o co jde:)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FRK_R23: Mě se to stalo teď taky, a vlastně i někdy o víkendu, stačilo restartovat telefon
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    znama chce novou baterku do 6ky . Muzu ji doporucit treba tuhle? http://www.mobilagency.cz/katalog.php?id=28698
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELDE: OK, diky
    NELDE
    NELDE --- ---
    FRK_R23: Asi ano, dcerám jsem musel před lety pořídit novou SIM, aby mohly LTE v mobilu využít - jinak to prý nejde.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELDE: LTE zalezi na simce? Ziju v tom, ze to dela telefon...?

Kazdopadne se stavim u operatora a necham si ji vymenit :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    FRK_R23: Archivní a LTE nejde dohromady. Od té doby, co je LTE jsou s tím problémy. Ta moje karta byla rok stará.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELDE: Zajimavy. Fakt je, ze simka je hodne archivni :)) A LTE normalne funguje :)

NELDE
    NELDE --- ---
    FRK_R23: Mě tak teď svítilo, že je to bez signálu. Sim karta mi dala sbohem. Možná ta tvoje balí kufry.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Zmizelo mi jmeno operatora:) jako je mi to fuk, jen je to zvlastni:) nestalo se to taky nekomu?

COWBOY
    COWBOY --- ---
    EX_ESKADR: Díky, tak zkusím reklamovat telefoun.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    COWBOY: SIM kartou ne, ta slouzi pouze k identifikace do BSM (ustredna) spolecne s MAC adresou tvyho telefonu. Pokud je tvuj telefon rpihlasen do site, uz svoje opravneni v ustredne ma davno
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Poslední se mi občas stane, že mi nejde odeslat sms a dost lidí stěžuje, že mi není rozumět. Může to být mikrofonem - to druhé a ta sms je spíš přístrojem nebo simkou? Díky
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Mam problem se zvukem pri screen recordingu a naslednym nahranim na IG. Mam sedmicku, mic zaplej, nejsem mute, restartoval jsem normalne i force restart, aktualizaci mam, video si normalne pustim, ale jakmile to chci nahrat, tak se okamzite ztlumi.
    Zkousel jsem nahravat z YT, Stream a dalsich asi trech stranek a pozor, zkusil jsem udelat screen record pri nataceni videa se stejnym vysledkem, takze zadnej copyright v tom neni.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    ONDRA_99: Pravda... sorry.
    DUB
    DUB --- ---
    mno mozna to bude bug, pac sem v ovladacim centru podrel na muzice a zmenil si to na tel a pak na airpody, ale kdyz volas, tak ta ikona zvuku vpravo nahore je rozklikavaci a tam sem mel vybranej telefon, tak sem to prenastavil na airpody a zda se ze to zas funguje jako driv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam