• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    FRANCIMOUR: Kdybys to napsal vic konkretne, tak muzu preposlat. Ja totiz nativ mail nepouzivam..))
    NIXX
    NIXX --- ---
    NIXX: oprava, nejen na spacebar, ale kdekoliv na klávesnici
    NIXX
    NIXX --- ---
    BOXY: mně teda ForceTouch na spacebar ve SwiftKey na iP7 kurzorem posouvá
    BOXY
    BOXY --- ---
    KOC256: Nee palcem, ale space. Prostě delší zmáčknutí mezerníku na Apple klávesnici. Teď se tomu trošku honosně říká Haptic Touch.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LOJZAK: Pohledej tu v auditku nebo na netu.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    KOC256: nikdy jsem si ji nenechal menit . cca cena ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOXY: Co myslis podrzenim palcem?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LOJZAK: Na mobilu mi to nejde otevrit. Ale original vymena vyjde na par stovek ne?
    BOXY
    BOXY --- ---
    Nevíte, jestli existuje ve Swiftkey něco, co umožní takovou tu funkci trackpad (která se spouští protlačením písmene) - pohyb po textu, ale tak aby to 3D touch nepotřebovalo? Nativní Apple keyboard to umí držením space. Ve Swiftkey to ale přepíná klávesnice. Mám dneska novej Xr a kromě nezřízeného nadšení z něj, je tohle asi jediný případ, co mě štve a kdy jsem zaznamenal, že mi 3D touch trochu chybí.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    PIFKO: Ještě mě napadá, dá se zupdatovat nativní email? Ať už iOS tak i MacOS? Práce s přílohama, remindery atd? Pokud by to tvůj kontakt v  dokázal :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELDE: Mam to kdyztak za rohem:)
    NELDE
    NELDE --- ---
    FRK_R23: To mi včera fungovalo, dnes už to bylo na výměnu sim karty. Doporučuji si najít, v rámci přípravy, nejbližší obchod operátora.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FRK_R23: Jj, tohle mi funguje taky
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KAZATELL: Airplane mode a pak zpatky stacilo u me. Spis se mi to stalo poprve, tak jsem resil o co jde:)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FRK_R23: Mě se to stalo teď taky, a vlastně i někdy o víkendu, stačilo restartovat telefon
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    znama chce novou baterku do 6ky . Muzu ji doporucit treba tuhle? http://www.mobilagency.cz/katalog.php?id=28698
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELDE: OK, diky
    NELDE
    NELDE --- ---
    FRK_R23: Asi ano, dcerám jsem musel před lety pořídit novou SIM, aby mohly LTE v mobilu využít - jinak to prý nejde.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELDE: LTE zalezi na simce? Ziju v tom, ze to dela telefon...?

Kazdopadne se stavim u operatora a necham si ji vymenit :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    FRK_R23: Archivní a LTE nejde dohromady. Od té doby, co je LTE jsou s tím problémy. Ta moje karta byla rok stará.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam