• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: Hmm a odpovím si sám: přes iTunes už není možné provést plnou zálohu zařízení, vždy se jedná pouze o lokální data. Pokud si uživatel lokálně odzálohuje i jednotlivé installery, je pak možné obnovit lokálně bez cloudu, jinak se vše tahá a instaluje po obnovení až z cloudu. A co tam už není, selže.
    Ve starších iTunes byla možnost zálohovat i instalované aplikace, ale od některé verze to Apple zaříznul (možná kvůli hackování / jailbreaku). Takže smolík :/
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Mám dotaz, řeším sice iPad ale to by v zásadě nemělo vadit. Proč je lokální záloha přes iTunes tak malá? Chci udělat plnou zálohu včetně aplikací a nikde tu možnost nevidím? Jde mi o to že ne vše lze ještě z AppStore stáhnout a ponesu ho do servisu :(
    KRKA
    KRKA --- ---
    PIVECEK: Už jsem to našla, měla jsem přímo v kontaktech vypnoute návrhy Siri - netuším proč, mám stejný iCloud účet a všechno zůstalo stejný jako u staryho
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    TRIPLT: B) je správně.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    IKARIE: Nejaem si jist jestli neni zaruka pri vymene kus za kus jen 3 mesice, nebo doba trvani predchozi zarucni doby.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    IKARIE: na reklamaci to je, jestli to uznaji netusim
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    KRKA: Mozna budu za trotla, ale nezkousis vyhledavat kontakty v horni liste se zamcenym telefonem? Protoze pak je to z bezpecnostnich duvodu neukaze.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    mam problem s baterkou - v cervnu mi vymenili kus za kus, takze jsem dostala uplne novy 6s. ted, jak je venku zima, vyjdu z domu s nabitym telefonem na 100 % a kdyz ho v chladu vic pouzivam, je schopny se na 60 - 70 % vybit uplne, restartovat a baterka po zapnuti skoci na treba 8 - 10 %, pak uz to je jen otazka chvilky, nez se vybije uplne.
    ma to cenu zkouset resit zas reklamaci? je to vlastne 6m stary pristroj, ac stary model.

KRKA
    KRKA --- ---
    DOOSH: nejde to, když napisu nejake jmeno ze seznamu, nenajde to nic. Jak jsem psala, ze to jde, tak to jsem dala vyhledat blby priklad a naslo mi to jen komu jsem dnes volala, jinak ne … Takze když chci nekoho najit, musim přes kontakty a takhle zrychlene to proste nejde
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KRKA: možná to ještě nestačila naindexovat? pak už nevím...
    KRKA
    KRKA --- ---
    KRKA: Aha, tak nejde :-/ pořad mi to nic nenajde
    KRKA
    KRKA --- ---
    DOOSH: Měla jsem vypnutou Siri - už to jde, vůbec jsem si to s tím nespojila :) díky moc!!! Hned mam lepší den :)
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KRKA: jestli myslíš obecné spotlight vyhledávání, tak si zkontroluj nastavení "Siri a hledání" pro Kontakty, jestli máš zatržené "Siri a návrhy"
    KRKA
    KRKA --- ---
    Mam asi uplne tupy dotaz :D ale! Presla jsem na novy iPhone, ale nejde mi vyhledávat kontakty. Tzn. ze když sjedu prstem dolu a nahore v okynku "hledat" napisu nejake jmeno, tak mi to předtím vždycky naslo to jmeno z kontatku, ted ne, co můzu mit kde spatne? Dekuji!!!
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    FRANCIMOUR: Jiny kabely odzkouseny a stejny problem :/ (navic stejny kabel nefunguje na iPhone, ale s iPadem funguje)
    V guestovi se to chova uplne stejne. Asi zkusim update na Mojave a pripadne reinstal systemu no... :l
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    MERTLAS: Já už jedu jen pře  configurator...jinak mě napadá asi jen jinej kabel ?
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    SWALLOW2: 10.13.6 mam na MBP :) na iPhone mam 12.0 a chtel bych prave upgradovat, ale pred tim zazalohovat, kdyby se cokoliv pokazilo pri updatu..
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    MERTLAS: Nejsem odborník, ale proč na osmičce máš ios 10?
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Zdravim, mam problem s iPhone 8 a pripojenim k iTunes. OS mam 10.13.6 iTunes 12.0.8.150 a po pripojeni neni iPhone videt. Kdyz pripojim iPad, tak ho iTunes vidi, ale iPhone proste ne. Zkusil jsem restart telefonu, MBP, vsechny mozny resety atd., v Activity monitoru bezi proces iTunes Helper... bohuzel vsechny rady, ktere jsem na internetech nasel byly bezvysledne... nevite, kde by mohl byt zakopany pes? Kdyztak diky.
    NIXX
    NIXX --- ---
    VACA: SE je spíš srovnatelný s 6S
    VACA
    VACA --- ---
    ERVIN: J n. Taky prave znam lidi ktery na jednu stranu jedou nejnovejsi macbooky, ipady.. a na druhou stranu furt 4(s)..
    U nekterejch bych ani nerek ze by v tom snad hraly roli penize, bo kdyz ma nekdo na rangerovera tak asi zas tak hluboko do kapsy neni:D

Trochu si i rikam, ze tyhle telefony museli bejt udelany dost kvalitne, kdyz jim drzej tolik let..
    Me ta 5S umrela na desku, prestala pak uz definitivne vnimat simkartu.. Resp furt svitilo “hledani...” i kdyz tam treba ani zadna nebyla..
    Vlastne nebyla jedina vec ve ktery by me ten telefon nejak omezoval. Na vsechny moje potreby stacil.. snad jen kapacita 64 uz mi pak byla tesna..

Na druhou stranu abych byl objektivni. Tak vono jedna vec je, kdyz clovek pouziva furt ten stejnej telefon dlouhy leta, ani si moc neuvedomuje ze by to mohlo fungovat zasadne rychleji..
    Kdyz pak ale vezme do ruky a zacne fungovat, treba v mojem pripade na 7, tak prvni dojmy jsou jak to najednou vsechno mrska vo dost vic, a velmi rychle si na to zvykne.. krok zpatky na 5S, nebo jeste dal by ted uz asi byl frustrujici.
    SE zrovna ale ma HW srovnatelnej se 7mickou, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam