• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    HAVANA: Yes, mě by stačil jenom upgrade displeje a vnitřnosti.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NATURALPLAST: Ten design je i po těch sedmi letech by far to nejlepší co apple udělal.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    SWALLOW2: Jenže ono nové SE by asi nevypadalo jako design stary pětky sedm let starý. Stejná velikost ale displej přes celou plochu, ideál. Je až neuvěřitelný kolik lidi si nechává starý modely právě kvůli velikosti.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    HAVANA: Bezdrat sluchatka jsou pro mě nogo. Zkousel jsem, nevyhovuje. I slavny airpody jsem mel par dni pujceny a vůbec.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Dobre vy:) já mám to xs cca měsíc a pořad si rad osahavam tu sedmicku:)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    ASAFA: ja si na XR zvyknul a je to super ;)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Ja mel 6+, pak chvili X (genialni rozmery pro me) a ted mam 8 a to je hrozne maly.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    ASAFA: Nadaval jsem ze nedelaji nejake nove SE ktery jsem mel, potom jsem dostal sluzebni XS, rikal jsem si darovanemu koni .... , ale uz po tydnu kdyz jsem vzal do ruky synuv SE tak jsem si rikal jak jsem to mohl pouzivat :) je to super ... :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    SUBTITLES017: Prave:)) já tu mám stále tu 7 a pořad si ji beru do ruky a úplně je to super stroj. Takže xs asi půjde.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ASAFA: je to ozvyku.. ja mam x a přecházel jsem z 6s..taky se mi zdalo ze začátku těžký, ale dneska uz nad tím vůbec nepremyslim.. ale pravda je, ze kdyz si vezmu do ruky přítelkyně 6s, tak je to kurva znát :-D
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    HAVANA: To jsi můj člověk. Na me akorát ta 7. Měl jsem predtim xs jen chvíli v ruce a nepřišlo mi zdaleka tak těžké a velké jako je.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ASAFA: Mě přijde velký všechno mimo SE :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Chtěl bych se jen zeptat na názor. Sehnal jsem velice výhodné xs s tím, ze když mi nebude vyhovovat, prodám ho. Přešel jsem ze 7. Vše jsem si několikrát pročetl, naše weby a zahraniční a nic nového jsem se nedozvěděl. Jde mi o to, ze ta sedmicka je proste takový zlato. Neváží skoro nic, šlape krasne, skladna a praktická.
    Xs má skvělou baterku i display, to ze lítá je samozřejmost, ale přijde mi strasne těžká, velká a třeba v létě do kapsy u kratasu dost nepraktická. Co si myslíte vy? Dumam zda to xs střelit či ne.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HOLAKAC: Apple má jinej Jack, projevuje se to tak že nefunguje mikrofon, šumění by mělo bejt něčím jiným. Zkus možná pročistit tu díru na Jacka. No....a nebo se posuň z roku 1950 do novyho tisíciletí a kup si bezdrátový ;)
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    KAZATELL: dík, ale nejsem z Phy a už jsem si je objednala ;)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KAZATELL: nn mám u sebe 2tel (iphone SE, sony xperie) a notas, a oboje sluchatka z jinejch telefonu nefungujou uplne koretkne - kdyz je telefon v naprostym klidu tak hrajou OK, ale jakmile trochu hned jackem, zacnou sumet/praskat. Takze na nejaky noseni v kapse apod. k nicemu. Jeste zkusim doma najit nejaky jiny sluchatka nez od jinejch telefonu :/
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HOLAKAC: Nemáš v tom prach?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HOLAKAC: Myslím že apple má jiného jacka, ale nevidím důvod proč by to mělo šumět
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    rozpadlo se mi sluchatko u earpods, letmo jsem zapojil par jinejch sluchatek a nevím jak je to mozny, ale ruzne sumej atd., nefunguje mikrofon apod. (pravda, jedny byly od nejakyho samsung tel. a druhy od sony tel..:-) To je potreba aby byly nejak apple certifikovany ? Existuje nejaky zasadni duvod kupovat lighting sluchatka ? (Mam SE takze 3.5 jack mam..)
    BOXY
    BOXY --- ---
    KRKA:
    PUEBLO: Jo, vyměnit Facebook app za bookmark (nebo v mém případě třeba aplikaci Friendly) určitě pomůže. A projet i ostatní žrouty baterky.

A vím, že tohle asi není úplně odpověď, kterou hledáš: Ale mě nejvíc v tomhle zafungoval upgrade na Xr - večer kolem 70 %. Při stejném používání musela dřívější 7 na nabíječku často už odpoledne, aby se večera vůbec dočkala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam