• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    W_NOICE78: Já jsem je právě zkoušel, Xko se mě líbí, jediná moje obava je funkčnost toho face id, i když touch ID se spocenýma rukama taky není žádná sláva :-)

PHAILO: Asi to tak bude. Děkuju

Ještě jedna možnost je vzít apple watch, jen se mě hrozně nelíbí myšlenka každý večer nabíjet další gadget a ještě myslet na to, jak ta pidi baterka uvnitř pomalu a jistě ztrácí na dechu. Jsem zastáncem klasických hodinek.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SZANDA: Vezmi X. Xs proti tomu má jen lepší foťák a X fotí rozhodně dobře. Ohledně výkonu problém mít nebudeš. Přesně tenhle přechod jsem absolvoval a je to dobro.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    SZANDA: nejlepsi bude, kdyz si zajdes do Smarty a oba telefony si vyzkousis.
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    Potřeboval bych nakopnout k nějakému rozhodnutí. V tuto chvíli mám sedmičku 128gb, mám ji rok a něco. Dostal jsem v práci nějaké poukazy do smarty a mám možnost udělat "trade", kde bych za X nebo Xr doplatil asi tři tisíce, za iphone 8 bych nedoplácel nic. O ten doplatek vlastně ani tak nejde, Xs už by ale vyšlo zbytečně draho, už bych doplácel asi deset tisíc a to mě vlastně přijde zbytečné. Současná sedmička mě v ničem extra neomezuje, snad bych ji vytkl touch id, které u mě funguje tak všelijak, bohužel se mi potí dlaně a taky bych možná snesl trochu větší klávesnici, často se pletu. 8 plus už je na mě moc velké, nemám rád, když mám neustálou obavu z toho, že mě telefon při běžným používání vypadne z ruky. Je tady nějaký majitel Xka, který třeba přecházel podobně jako já a šel by do toho klidně znova? Nebo jít raději cestou jistoty, nebrat "první generaci" a jít do odzkoušené a odladěné osmičky, nebo se na to mám vykašlat úplně a koupit si tam za ten poukaz co ja vim, třeba bezdrátový sluchátka bose qc35 a být nadále spokojenej se sedmičkou? Samozřejmě znám všechna pro a proti, technické parametry, to že má X duální foťák a to face id, kde se názory tak nějak různí. Spíše bych potřeboval fakt trochu nakopnout a "vyzjistit" jakým směrem by jste se vydali vy. díky
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Jinak, prosimvas, existuje krome Friendly nejaka jina aplikace, ktera umi FB messenger? Idealne bych chtela nejakej agregator kterej mi spoji Telegram, Viber a Messenger, ale o tom si asi muzu nechat zdat, coz? Diky.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    KOC256: Nj kdyz ja jsem v tomhle asi spis chlap, telefon chci mit v kapse pokud to jen trochu jde, a vubec rada nacpu co nejvic veci po kapsach. Druha vec je pouzivani jednou rukou - jdou tomu naproti s tou funkci "stazeni" displeje dolu a moznosti soupnout klavesnici ke strane, ale vetsi telefon uz bych proste ani neudrzela v dlani. Naproti tomu teda ale zas nechapu, jak muze muj pritel se svejma obrima prackama vubec neco napsat na 5S kterej by se mu do ruky vesel pomalu dvakrat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GIINGGER: Ja tak prechszel od 4 a vzdy mi dalsi prisel obri. Ted mam X a k tem MAX jiz neni daleko.

Ale osobne jsem se spise setkal s tim, ze zenske ty obri nosi v kabelkach...
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ONDRA_99: Sto lidi sto chuti, no - ja si vcera po ctvrt roce vahani koupila 8 (prechod z SE) a prijde mi to obri. Vetsi telefon uz bych fakt nedala ani omylem a 8 jsem si koupila prave kvuli tomu, ze letos nejspis stejne nic mensiho nez 5' nebude a pro me, drobnou holku s malejma rukama, je fakt na hrane uz tech 4,7'. Jinak jsem teda spokojena, jen to nefyzicky tlacitko me furt jeste trochu vyvadi z miry)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    HAVANA: Přišel na podzim, jmenuje se to XR ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak nějaký ty fan designy s celotelovym displejem vypadaj skvěle...ale nevidím to moc reálně že přijde nástupce secka..
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    HAVANA: Yes, mě by stačil jenom upgrade displeje a vnitřnosti.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NATURALPLAST: Ten design je i po těch sedmi letech by far to nejlepší co apple udělal.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    SWALLOW2: Jenže ono nové SE by asi nevypadalo jako design stary pětky sedm let starý. Stejná velikost ale displej přes celou plochu, ideál. Je až neuvěřitelný kolik lidi si nechává starý modely právě kvůli velikosti.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    HAVANA: Bezdrat sluchatka jsou pro mě nogo. Zkousel jsem, nevyhovuje. I slavny airpody jsem mel par dni pujceny a vůbec.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Dobre vy:) já mám to xs cca měsíc a pořad si rad osahavam tu sedmicku:)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    ASAFA: ja si na XR zvyknul a je to super ;)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Ja mel 6+, pak chvili X (genialni rozmery pro me) a ted mam 8 a to je hrozne maly.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    ASAFA: Nadaval jsem ze nedelaji nejake nove SE ktery jsem mel, potom jsem dostal sluzebni XS, rikal jsem si darovanemu koni .... , ale uz po tydnu kdyz jsem vzal do ruky synuv SE tak jsem si rikal jak jsem to mohl pouzivat :) je to super ... :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    SUBTITLES017: Prave:)) já tu mám stále tu 7 a pořad si ji beru do ruky a úplně je to super stroj. Takže xs asi půjde.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ASAFA: je to ozvyku.. ja mam x a přecházel jsem z 6s..taky se mi zdalo ze začátku těžký, ale dneska uz nad tím vůbec nepremyslim.. ale pravda je, ze kdyz si vezmu do ruky přítelkyně 6s, tak je to kurva znát :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam