• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HOLAKAC: Na poslech všechny, mikrofon pojede jen u těch s apple Jackem. Nejlepší asi bude použit Google na ten kterej konkrétní typ
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Po updatu na nejnovější iOS se mi při otevření safari a kliknutí na adresní řádek nezobrazí nejčastěji otevírané stránky (takový ty ikony). Jen klávesnice.

Je to bug, nebo feature?
    GEGI
    GEGI --- ---
    HOLAKAC: jasny, ja s tim zas netelefonuju (bezne, kdyz je to treba, tak to samozrejme jde), takze jen pridavam tu zkusenost, ze mi tyhle sluchatka fungujou fakt dobre jak s minulym telefonem 5s, tak aktualne s novym se bez sumu, posloucham i podcasty, takze ne jen rachot. Nezkousela jsem jiny, takze nevim nakolik je to bezna zalezitost.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    GEGI: díky za tip, ale já to mám primárně na telefonování, nejsem audiofil, a proto mi přijdou pecky/špunty za 2k zbytečný luxus. Šlo mi spíš o to, jestli nějak poznám, který sluchátka s mikrofonem budou fungovat s SE.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ONDRA_99: No to je sice hezky, ale neprisla jsem si pro radu do zivota :) samozrejme bych to taky rada nekdy uplne vypla, ale casti moji prace je ze jsem operativne k zastizeni, takze bohuzel. Proto hledam neco, co aspon sezere co nejmin baterky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JYRKA:
    Nestaci vypnout pozornost?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Mimochoden, rozpoznani obliceje funguje hur, pokud silhate.
    Postaci privrit silhajici oko a zlepsi se :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    GIINGGER: Jak rikam, naucit se, ze urgentni je jen, kdyz nekdo zvedne telefon a aktivne mne vola, ostatni si pockaji, je osvobozujici. Daji se na to, ze na mail/zpravu nereaguju okamzite, lidi naucit (a to i nadrizeni a majitele firmy). Ale samozrejmne rict si "nejde to, musim na tom bejt zavisly" je jednoduzsi, ale stoji to osobne za hovno.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GIINGGER: Ve srovnání s FB appkou Messenger žere hrozne málo(vypnul jsem mu aktualizaci na pozadí)

GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    PUEBLO: Aha, ja myslela ze mas nejakou nahrazku prave :) Messenger ale prece na pozadi pracuje i kdyz ma clovek vypnuty background refresh - proto se ho koneckoncu chci zbavit, viz https://www.lifewire.com/how-facebook-messenger-apps-drains-battery-3880043
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GIINGGER: Heh :-) mno Messenger přeci :)

‎Messenger v App Storu
    https://itunes.apple.com/cz/app/messenger/id454638411?l=cs&mt=8
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    PUEBLO: Co to je za appku prosim?

ONDRA_99: No jo, jenze ja bohuzel pres messenger kolikrat resim pracovni veci, takze si tenhle pristup uplne nemuzu dovolit.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    GIINGGER: Ono to vypnuti notifikaci na tyhle chat nastroje (i treba Telegram) je prave hrozne super. Kdyz nekdo ma neco urgentniho, tak ma na me telefon a muze zavolat. Kdyz pise sms/iMessage/Telegram/... tak proste se k tomu dostanu, az se mne bude chtit. Je to v dnesnim svete pro leckoho nezvyk, ale je to hrozne osvobozujici. ;)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GIINGGER: Na Messenger mám samostatnou app která mi nepracuje na pozadí a jen doručí zprávy v momentě odeslání
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    PUEBLO: Jo, u samotnyho fb bych to asi taky mohla postradat, ale spis mi vadi absence upozorneni na messengeru. Snazim se vsechny s kym si nejak vic pisu zverbovat na telegram, ale jde to blbe :D
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GIINGGER: ucim se zit bez upozorneni...taky diky tomu na FB travim mnohem mene casu coz mi docela vyhovuje...proste jednou za cas kdyz mam chvilku tak se tam podivam. Uz to neni tak zemi prijde upozorneni a ja hned jdu ma FB a stravim tak nakonec daleko vic casu...

takze krome uspory spotreby v tom shledavam dalsi vyhodu :)
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    PUEBLO:
    BOXY:
    Muzu se zeptat, v pripade bookmarku i appky, jak spolehlive (nebo jestli vubec) vam chodi upozorneni na prispevky a zpravy? Zkousim ted to friendly a jestli to chapu dobre, tak v nem upozorneni nefungujou pokud tomu nezapnu background refresh, cimz se ale zase dostavam do situace, kdy mi ta aplikace na pozadi zere vic nez pri pouzivani.
    GEGI
    GEGI --- ---
    GIINGGER: jj, mám s3 asi deset let a jsou fakt výborný, pořád stejně dobrý.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    GEGI: Ja si jen dovolim pridat par slov chvaly na Klipsch, SE3 a SE4 jsou totalne nejlepsi sluchatka co jsem kdy mela.
    GEGI
    GEGI --- ---
    HOLAKAC: ja mam se a sluchatka klipsch, funguji uplne normalne bez sumu a problemu. I na noseni v kapse (jen s nima teda chodim).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam