Potřeboval bych nakopnout k nějakému rozhodnutí. V tuto chvíli mám sedmičku 128gb, mám ji rok a něco. Dostal jsem v práci nějaké poukazy do smarty a mám možnost udělat "trade", kde bych za X nebo Xr doplatil asi tři tisíce, za iphone 8 bych nedoplácel nic. O ten doplatek vlastně ani tak nejde, Xs už by ale vyšlo zbytečně draho, už bych doplácel asi deset tisíc a to mě vlastně přijde zbytečné. Současná sedmička mě v ničem extra neomezuje, snad bych ji vytkl touch id, které u mě funguje tak všelijak, bohužel se mi potí dlaně a taky bych možná snesl trochu větší klávesnici, často se pletu. 8 plus už je na mě moc velké, nemám rád, když mám neustálou obavu z toho, že mě telefon při běžným používání vypadne z ruky. Je tady nějaký majitel Xka, který třeba přecházel podobně jako já a šel by do toho klidně znova? Nebo jít raději cestou jistoty, nebrat "první generaci" a jít do odzkoušené a odladěné osmičky, nebo se na to mám vykašlat úplně a koupit si tam za ten poukaz co ja vim, třeba bezdrátový sluchátka bose qc35 a být nadále spokojenej se sedmičkou? Samozřejmě znám všechna pro a proti, technické parametry, to že má X duální foťák a to face id, kde se názory tak nějak různí. Spíše bych potřeboval fakt trochu nakopnout a "vyzjistit" jakým směrem by jste se vydali vy. díky