• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    STOOPA
    STOOPA --- ---
    Mám dotaz..telefon mi nehraje z reproduktoru, ani pri telefonatech, porad jsou zapnuta sluchatka, i kdyz nejsou pripojena. Restartoval jsem, obnovil nastaveni, vycistil konektor. Neda se prepnout sluchatka x reprak? Nevim co s tim...
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Hele nevite zda existuje nejake pouzdro na dva telefony? Nejlepe SE+7.)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TRIPLT: Mám stejný problém. Je to bug, není to nastavením.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    Apple Pay krok před spuštěním. Služba má být v Česku již za dva týdny - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/apple-pay-datum-spusteni.A190207_102057_ekonomika_map1

ze by?
    FANDANGO
    FANDANGO --- ---
    SICKBOY4000: termíny nejsou. testujeme druhý měsíc a moc jasno v tom, kdy to půjde nemá nikdo. Až to přijde :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KOC256: No na pětce nebo SE to sedne líp :) Na X jedině s doubletapem na home.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHILDINTIME: Jo to jsem si hned zkusil. Protoze jsem pravak a sahat krizmo na velkem X na hodiny fakt ne...
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    TAURUS: nemusi to byt jenom hodiny, funguje cela horni cast..na iphone X a odvozenych i ‘vyrez’
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TAURUS: Dobre vedet! Diky :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Po 8mi letech a stale me neprestav prekvapovat.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KOC256: Když se dotkneš hodin nahoře ve stavovém řádku, aplikace tě přesune na začátek (scroll up). O jiné podobné funkci nevím.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mam treba zpravy a nekdy se nejakeho mista dotknu a cely board mi scrolne o stranku mozna i vice... Ale cilene to neumim vyvolat. Je k tomu nejaka finta, nebo je to chyba?
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Zdravím! Zlobí mě zvuk při nahrávání videa přes hlavní čočku. Pár sekund je hladina zvuku normální, ale ve chvíli, kdy dojde třeba k hovoru, tak se skokově sníží tak, že není ze záznamu skoro nic slyšet. Po ustání hovoru se hladina zase zvedne. Jakoby se zapínal a vypínal nějakej přecitlivělej limiter. Jedná se o iphone SE, ios 11.4.1. Divný je, že se tak děje jenom ve chvíli, kdy používám hlavní čočku s větším rozlišením, u "selfie" čočky se to neděje a zvuk nahrává souvisle, stejně tak u Záznamníku je audio normální. Setkal jste se s tím někdo? Je to softwareová záležitost nebo hardware? Je to na reklamaci? ... Dost mě to sere, když jsou rodinný, unikátní a nikdy se neopakující zaznamenaný situace takhle znehodnocený. Díky předem za tipy.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    SICKBOY4000: Odhaduju mesic, prelom unor/brezen.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    Idiot dotaz, ale zkusim.
    Uz me nebavi vyzvaneni co mam 5s. Chtel bych si nastavit kus pisnicky. Ten jsem schopen na PC(s win) ustrihnout jak potrebuju.
    Pak nejspis nahrat do telefonu - najdu nekde navod.
    A co dal?

Dik
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    ASAFA: *Pod fotakem..
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    SZANDA: Mám to same u xs. A je to naprosto nezávisle na aplikacích. Někdy je to úplně v pohodě a někdy jen třeba 10 minut pročítám Nyx a baterka se zahřeje přesně v tom místě pod baterkou jak říkáš.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    nikdy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam