• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    HOLAKAC: to jsem se nekoukal, upravuju.. a teda odpověď je, že někde jsou tak drahý ;)
    A asi to bylo spíš jen to předražené Xko..

A já se přidám s nabídkou takto (nové, zabalené s dvouletou zárukou Vodafone):
    Apple iPhone XS 256GB, stříbrná za 31.877 Kč případně i jiné modely (nemusí být iPhone) za nižší ceny než je standardní nabídka..
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    MUSHKA: ne že bych chtěl být hnidopich, ale
    https://mobilni-telefony.heureka.cz/apple-iphone-x-256gb/ 25k na nějakejch sranda shopech a 27k na "seriozních" shopech. To jsou operátoři tak drahý nebo tam něco přehlížím ?
    EFESH
    EFESH --- ---
    mam moznost si v ramci novyho tarifu k vodafonu koupit tel se slevou, napriklad
    6s 32GB za 5977,-
    7 32GB za 9477,-
    8 64GB za 14977,-

tel nepotrebuju, ale klidne to vemu a za totoznou cenu, nerozbalene, preprodam dal.
    Mel by tu nekdo zajem?
    STOOPA
    STOOPA --- ---
    VENIKA: Zkusil jsem to, jen jsem to poprepinal a funguje to. I hudba. Tak moc dekuju :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    STOOPA: Zkus obecne/zpristupneni/smerovani hovoru. Ale to moc nevysvetluje tu hudbu :/
    STOOPA
    STOOPA --- ---
    Mám dotaz..telefon mi nehraje z reproduktoru, ani pri telefonatech, porad jsou zapnuta sluchatka, i kdyz nejsou pripojena. Restartoval jsem, obnovil nastaveni, vycistil konektor. Neda se prepnout sluchatka x reprak? Nevim co s tim...
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Hele nevite zda existuje nejake pouzdro na dva telefony? Nejlepe SE+7.)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TRIPLT: Mám stejný problém. Je to bug, není to nastavením.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    Apple Pay krok před spuštěním. Služba má být v Česku již za dva týdny - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/apple-pay-datum-spusteni.A190207_102057_ekonomika_map1

ze by?
    FANDANGO
    FANDANGO --- ---
    SICKBOY4000: termíny nejsou. testujeme druhý měsíc a moc jasno v tom, kdy to půjde nemá nikdo. Až to přijde :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KOC256: No na pětce nebo SE to sedne líp :) Na X jedině s doubletapem na home.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHILDINTIME: Jo to jsem si hned zkusil. Protoze jsem pravak a sahat krizmo na velkem X na hodiny fakt ne...
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    TAURUS: nemusi to byt jenom hodiny, funguje cela horni cast..na iphone X a odvozenych i ‘vyrez’
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TAURUS: Dobre vedet! Diky :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Po 8mi letech a stale me neprestav prekvapovat.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KOC256: Když se dotkneš hodin nahoře ve stavovém řádku, aplikace tě přesune na začátek (scroll up). O jiné podobné funkci nevím.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mam treba zpravy a nekdy se nejakeho mista dotknu a cely board mi scrolne o stranku mozna i vice... Ale cilene to neumim vyvolat. Je k tomu nejaka finta, nebo je to chyba?
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Zdravím! Zlobí mě zvuk při nahrávání videa přes hlavní čočku. Pár sekund je hladina zvuku normální, ale ve chvíli, kdy dojde třeba k hovoru, tak se skokově sníží tak, že není ze záznamu skoro nic slyšet. Po ustání hovoru se hladina zase zvedne. Jakoby se zapínal a vypínal nějakej přecitlivělej limiter. Jedná se o iphone SE, ios 11.4.1. Divný je, že se tak děje jenom ve chvíli, kdy používám hlavní čočku s větším rozlišením, u "selfie" čočky se to neděje a zvuk nahrává souvisle, stejně tak u Záznamníku je audio normální. Setkal jste se s tím někdo? Je to softwareová záležitost nebo hardware? Je to na reklamaci? ... Dost mě to sere, když jsou rodinný, unikátní a nikdy se neopakující zaznamenaný situace takhle znehodnocený. Díky předem za tipy.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    SICKBOY4000: Odhaduju mesic, prelom unor/brezen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam