• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PUEBLO: U Air chybi kreditka s cashbackem, ale maji cash back trochu jinak. Tak treba jakykoliv nakup albert 5% vraci. Dale booking, aliexpres atd. Vratili mi uz par tisic.

CS mam PREMIER a to umi ty pojisteni, kreditku zadarmo a opet mnoho dalsiho.

Bankomat vyuzivam zritka, takze si ten air najdu. Kdyby to bylo neprekonatelne tak se da velky tarif a tam asi zadarmo.

Zalezi co je must have...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    KOC256: Aha ja myslel ze je to z té tabulky trosku jasne :)
    1. ApplePay
    2.vybery zdarma všude
    3. dvě debetni embos karty MC pro mě a partnerku
    4. Cestovní pojištění pro celou rodinu
    5. Pojištění ztráty a zneužití karty na karty
    6. Kreditka s cashbackem

Dále je to možnost investic do fondu s přehledem v rámci inet bankovnictví ...

Equa nemá ApplePay
    Air a mBank nemají některé z vyjmenovaných služeb
    Spořitelnu neuvažuji, to je furt děsný moloch :))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PUEBLO: Uplne jsem nepochopil co je pro tebe priorita. Proc tam nemas Air, mBank, Equa, ...?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Ja asi budu měnit banku. Udělal jsem si research a porovnal jsem mou Raifku, KB a Monetu v rozsahu služeb a benefitů které využívám, pěkné přehledně do excelu. RB je nejdražší a když jsem jim napsal jak mě na základě těchto faktů motivovat napsali jednu větu: ApplePay bude v druhé polovině roku...:)) hypotéku u nich nemám tak se rozhoduju mezi Monetou a KB

PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Ještě kdyby byla ve walletu možnost tam přidat ccs,sodexho,obcanku,řidičák a technicak tak jsem happy :)) držím mým dětem palce aby se toho dozily :))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    NELDE:
    Nevím zda iPhone máš, ale nevím zda bych ho chtěl měnit... Asi bych raději změnil banku...

Pokud nejsi držen HYPEM, tak asi mě moc nemá co držet... A takové ty fičury s grafy a nevím čím ještě už dělá dneska kde kdo... Takže ta síla není přímá, ale je tu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Stačí se podívat na oblíbenost platby kartou a ap. Navíc celá řada lidí odcházet od banky nemůže lacino. Apple nemá sílu banky nutit
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    To si nemyslim. Staci se podivat jak oblibena je platba pomoci apple a shitdroid.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SICKBOY4000: Proč? Pro řadu lidí je snadnější měnit mobil než banku. Naopak může být Apple rád, že banky dělají aplikace i pro iOS.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOLCON: Tak zrovna Holandsko má svoje elektronické peněženky už asi 15 let. Tam jsem měl naopak problém platit hotově.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KOC256: Takových zaostalych zemi je víc. Zkoušet zaplatit kartou třeba v Holandsku je taky sázka do loterie...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000:
    Jsem tim chtel rict, ze obecne to tam je tragicstejsi. Vytahl jsem v beznem pobockovem marketu MC. A proste mi rekli, ze MC nepodporuji. Jen VISA.

SICKBOY4000:
    Zni to zajimave, ale alespon to je predmetem konkurencniho boje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000: A taky tam neni rozsirena automaticka podpora visa+MC. S tim jsem taky narazil...
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    FLLIP: Taky se mi nepodarilo dobit KB kartou pres Apple pay Revolut. Na druhou stranu ji tam mam standardne a dobijeni primo pres ni je stejne rychlejsi.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CITRONAK: Zkoušel sem si revolut dobít ApplePay (AirBank) a skončilo to nějakou chybou. Tu kartu jinak normálně používám na platby po netu. Taky to nechápu.
    GEGI
    GEGI --- ---
    WOJTISHEK: aha, to je fajn, moc dekuju.
    A nejaka varianta jak to dostat do google maps nebo do mapy sdileny neni, tusite? Ve smyslu oznacim 15 fotek a mapu s nima nekomu poslu?

Dekuju
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    GEGI: Fotky - Alba - nize Lide a Mista
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: Nerikam hop, ale mit telefon normalni velikosti a umet z neho udelat tablet alespon mi zni dobre.
    GEGI
    GEGI --- ---
    SUBTITLES017: a kde tohle mas? Ja vidim jen sbirky/okamziky, nevim jak se k tomuto dostat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam