• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    XEHUTL: Jenže třeba dnes ho mám úplně zavřený a stejně. Stejně tak mám zakázané aktualizace na pozadí.

Nehledě k faktu, že jsem své mobilní chování nijak nezměnil a střev výdrže baterie se rapidně zhoršil. Proto jsem i kontroloval stav baterie. A ta je ok.

Nevím to přesně, ale podle mne začaly problémy s iOS 12.2.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    HERKULES: Mě něco podobného občas dělá Deezer na pozadí když sice nehraje ale zapomenu ho zavřít - možná se pokouší natahat něco do bufferu, nebo si prochází buffer oproti povoleným skladbám v CZ (čas od času náhle něco zmizí podle toho jak jim kde končí smlouvy/práva).

Většinou to vypadá takto:
    - odcházím s cca 40-50% baterky
    - nezavírám Deezer (ten je paused)
    - nevypínám WiFi
    - jedu MHD (metro/bus)
    - po návratu domů mám baterku na cca 10%
    - cesta cca 45min

Tipuju že za to může nějaké to zapauzované flow nebo dlouhý playlist a to že mám povolená data i pro Deezer. Spotify by se mohlo chovat podobně.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KOC256: Je to možný.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: Pak asi jo. S tim jsem se zatim nesetkal.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Tak iPhone xr na beztratovce funguje, čili bude spis chyba v pristroji?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HERKULES: Mozna ti ta jedna zprava pomuze, ale jiste tu bude spousty uzivatelu co se u nich nic nezmenilo...
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PAYAXY: tak to asi soudruzi něco zanedbali ... tohle jsem chtěl v podstatě slyšet. Protože jsem nic extra neměnil a najednou je to fakt velkej rozdíl ...
    SARGO
    SARGO --- ---
    TRIPLT: Jéj tak to není mým blbnutím s nastavením? Tak to mám radost.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    HERKULES: mam take mizernou vydrz od update na 12.2
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    VENIKA: Ty byly taky cajk. Já už nabíjel. Zejtra až budu ve stejné situaci to sem pastnu.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Dekuju zkusím
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    me i iPhoneX - bylo to nabijeckou, musel jsem ji na par minut vypnout a zapnout. Asi ma v sobe taky nejaky chip a obcas se zakousne )za rok a pul 2x)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SARGO:
    - obdobi si muzes resetovat kdy chces.
    - dobry je i mydata manager
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    HERKULES: Spis mrkni na ty %
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Uz me to pekne s.re... iphone mi nezobrazuje sem tam random zmeskane hovory.
    Restartnu a je to ok. Nejake napady? Takto to mam snad uz pul roku a je to fakt opruz.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Stalo se vám někomu ze vám na ip8 přestalo fungovat bezdratova nabijecka?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ONDRA_99: Koukal. Není tam nic, co by nějak vstřelilo. Toto je za posledních 24h. Nic extra vlastně

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HERKULES: Koukal jsi do toho ktere apky kolik berou, jestli to podle tebe odpovida? Jestli tam treba neni vysoko nejaka app u ktere je ti divne, ze by tak vysoko mela byt...
    SARGO
    SARGO --- ---
    ONDRA_99: Dík... myslela jsem si, že jsem se předem obrnila dostatečně, ale stejně mě pořád dokola překvapuje, co všechno to podivné ovoce neumí. :-D
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Narazil jsem na problém u mého iP8. Pár dní nazpět mi začala děsně mizet baterie. Žádnou novou app jsem natahoval, kondici ukazuje 92%, takže tím by to nemělo být.

Neděje se to někomu taky, nebo to updatem na 12.2? Nějak extra víc telefon nepoužívám, aktualizace na pozadí mám vypnuté, nic nového jsem nezapínal.

Jsou tři odpoledne a já mám 30% baterky.

Díky za vaše postřehy
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SARGO:

Kontakty - nativni apka to neumi
    Data - imho nejlepsi divat na to co je videt primo u operatora (mivaji to viditelne v apce nebo tusim mivaji i widget na to) nevim presne neresil sem
    TTS - neporadim, nepotreboval sem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam