• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HERKULES: A update aplikace nebyla?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    HERKULES: OK, tohle zase ještě s 10kou netrápí mě :)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    XEHUTL: Jenže třeba dnes ho mám úplně zavřený a stejně. Stejně tak mám zakázané aktualizace na pozadí.

Nehledě k faktu, že jsem své mobilní chování nijak nezměnil a střev výdrže baterie se rapidně zhoršil. Proto jsem i kontroloval stav baterie. A ta je ok.

Nevím to přesně, ale podle mne začaly problémy s iOS 12.2.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    HERKULES: Mě něco podobného občas dělá Deezer na pozadí když sice nehraje ale zapomenu ho zavřít - možná se pokouší natahat něco do bufferu, nebo si prochází buffer oproti povoleným skladbám v CZ (čas od času náhle něco zmizí podle toho jak jim kde končí smlouvy/práva).

Většinou to vypadá takto:
    - odcházím s cca 40-50% baterky
    - nezavírám Deezer (ten je paused)
    - nevypínám WiFi
    - jedu MHD (metro/bus)
    - po návratu domů mám baterku na cca 10%
    - cesta cca 45min

Tipuju že za to může nějaké to zapauzované flow nebo dlouhý playlist a to že mám povolená data i pro Deezer. Spotify by se mohlo chovat podobně.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KOC256: Je to možný.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: Pak asi jo. S tim jsem se zatim nesetkal.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Tak iPhone xr na beztratovce funguje, čili bude spis chyba v pristroji?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HERKULES: Mozna ti ta jedna zprava pomuze, ale jiste tu bude spousty uzivatelu co se u nich nic nezmenilo...
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PAYAXY: tak to asi soudruzi něco zanedbali ... tohle jsem chtěl v podstatě slyšet. Protože jsem nic extra neměnil a najednou je to fakt velkej rozdíl ...
    SARGO
    SARGO --- ---
    TRIPLT: Jéj tak to není mým blbnutím s nastavením? Tak to mám radost.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    HERKULES: mam take mizernou vydrz od update na 12.2
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    VENIKA: Ty byly taky cajk. Já už nabíjel. Zejtra až budu ve stejné situaci to sem pastnu.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Dekuju zkusím
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    me i iPhoneX - bylo to nabijeckou, musel jsem ji na par minut vypnout a zapnout. Asi ma v sobe taky nejaky chip a obcas se zakousne )za rok a pul 2x)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SARGO:
    - obdobi si muzes resetovat kdy chces.
    - dobry je i mydata manager
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    HERKULES: Spis mrkni na ty %
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Uz me to pekne s.re... iphone mi nezobrazuje sem tam random zmeskane hovory.
    Restartnu a je to ok. Nejake napady? Takto to mam snad uz pul roku a je to fakt opruz.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Stalo se vám někomu ze vám na ip8 přestalo fungovat bezdratova nabijecka?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ONDRA_99: Koukal. Není tam nic, co by nějak vstřelilo. Toto je za posledních 24h. Nic extra vlastně

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HERKULES: Koukal jsi do toho ktere apky kolik berou, jestli to podle tebe odpovida? Jestli tam treba neni vysoko nejaka app u ktere je ti divne, ze by tak vysoko mela byt...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam