• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Jo v poho. Jen mi to prislo jako beznejsi UC.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Tak to asi pri prichozim jovoru nejde, to sem nikdy neresil. A v dobe co sem to psal si o hovoru vubec nemluvil.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Tak to jsem zkousel a teda moc nechapu...

Jeste jednou...
    Zvoni mi mobil a aktualne jsou airPody sparovane s tabletem (ten lezi nekde doma).

Na obrazovce s vyzvanenim nemam sanci provest parovani a v moznostech pro vystup je jen iPhone/hlasito.

Nebo jak to myslis?
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Zdravím! Prosím vás, jak donutím Fotky v ios 12 k tomu, aby mi ponechaly videa v telefonu k offline prohlížení? Podotýkám, že jsem včera uvedl telefon do továrního nastavení, abych se zbavil záhadného 7,7gb balíku dat s názvem "jiné", zabírajícího mi místo v úložišti. Telefon jsem NEobnovoval ze zálohy - když jsem to zkusil, tak se tam ten nechtěný balík dat objevil znovu. Takže hezky jako nový telefon. Veškeré fotky a videa pořízená před tímto krokem jsou ale od té doby k dispozici jen v módu náhledu. Když fotku roztapnu a přiblížím, stáhne si to odněkud (asi iCloud) původní rozlišení a ponechá je v telefonu k offline práci, ale u videí to nefunguje, u těch musím být online, abych si je mohl prohlížet. Jak si můžu tato videa stáhnout zpátky k sobě do telefonu?
    Předem díky za každou radu.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KOC256: tybrďo, to nevím .. jako že by to dělala nová verze Spotify? Hm kouknu kdy byl update
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HERKULES: A update aplikace nebyla?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    HERKULES: OK, tohle zase ještě s 10kou netrápí mě :)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    XEHUTL: Jenže třeba dnes ho mám úplně zavřený a stejně. Stejně tak mám zakázané aktualizace na pozadí.

Nehledě k faktu, že jsem své mobilní chování nijak nezměnil a střev výdrže baterie se rapidně zhoršil. Proto jsem i kontroloval stav baterie. A ta je ok.

Nevím to přesně, ale podle mne začaly problémy s iOS 12.2.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    HERKULES: Mě něco podobného občas dělá Deezer na pozadí když sice nehraje ale zapomenu ho zavřít - možná se pokouší natahat něco do bufferu, nebo si prochází buffer oproti povoleným skladbám v CZ (čas od času náhle něco zmizí podle toho jak jim kde končí smlouvy/práva).

Většinou to vypadá takto:
    - odcházím s cca 40-50% baterky
    - nezavírám Deezer (ten je paused)
    - nevypínám WiFi
    - jedu MHD (metro/bus)
    - po návratu domů mám baterku na cca 10%
    - cesta cca 45min

Tipuju že za to může nějaké to zapauzované flow nebo dlouhý playlist a to že mám povolená data i pro Deezer. Spotify by se mohlo chovat podobně.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KOC256: Je to možný.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: Pak asi jo. S tim jsem se zatim nesetkal.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Tak iPhone xr na beztratovce funguje, čili bude spis chyba v pristroji?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HERKULES: Mozna ti ta jedna zprava pomuze, ale jiste tu bude spousty uzivatelu co se u nich nic nezmenilo...
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PAYAXY: tak to asi soudruzi něco zanedbali ... tohle jsem chtěl v podstatě slyšet. Protože jsem nic extra neměnil a najednou je to fakt velkej rozdíl ...
    SARGO
    SARGO --- ---
    TRIPLT: Jéj tak to není mým blbnutím s nastavením? Tak to mám radost.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    HERKULES: mam take mizernou vydrz od update na 12.2
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    VENIKA: Ty byly taky cajk. Já už nabíjel. Zejtra až budu ve stejné situaci to sem pastnu.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Dekuju zkusím
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    me i iPhoneX - bylo to nabijeckou, musel jsem ji na par minut vypnout a zapnout. Asi ma v sobe taky nejaky chip a obcas se zakousne )za rok a pul 2x)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SARGO:
    - obdobi si muzes resetovat kdy chces.
    - dobry je i mydata manager
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    HERKULES: Spis mrkni na ty %
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam