• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NELDE: Siri ne, ale klávesnice jo.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BOXY: Siri už podporuje češtinu?
    Zůstat v "ekosystému" je ale něco jiného než užitečnost konkrétního nástroje.
    O snadnosti ovládání bych tolik nemluvil. Spíše o snadnosti propojení jednotlivých nástrojů. Jenže při ceně těch nástrojů může být lepší varianta si je nechat propojit podle individuálních potřeb.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    BOXY: Tenhle use case chápu...
    BOXY
    BOXY --- ---
    NELDE:
    KOLCON: Tak já myslím, že v tom, proč je to ideální řešení, může hrát roli např. "Hey Siri", VoiceOver, snadnost ovládání a spolehlivost . Třeba pro mou sestru, která je na vozíku + blbě vidí, byl jako telefon jasná volba iPhone a pak je logický zůstat v ekosystému.
    NELDE
    NELDE --- ---
    THRASHER: A kdo ti řekl, že je to nejlepší řešení pro tebe? Velký televizor místo obrazovky se dá připojit k jakémukoli novému počítači. Nicméně pro 4K je třeba speciální přístup - nejlépe to jde přes USB-C
    Nejlepší, jak se naučit zacházet s čímkoli od Applu je najít někoho, kdo ti to ukáže.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    THRASHER: Hele já nevím, jsi si jistý? Třeba pro mé oči je o hodně příjemnější ta superamoled obrazovka na s7, než LCD na iphone 8. Ale třeba novější to mají lepší...
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Budu prodávat ip7 kolegovi, stav dobrý, vše šlape, 2 roky starý, občas lehká smouha, kolik muže být tak friendly cena?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    THRASHER: S nejakyma navodama pro novacky snad pomuze nekdo jiny, ja o nich prehled nemam. Jsou dneska i ruzne kurzy zive k dispozici (ale ty budou casto placene).

Jinak na nyxu jsou diskuze pro:
    Mac - [ Macintosh - tipy, rady, návody, zkušenosti, software a kecy kolem ]
    Apple Watch - [ Apple Watch ]
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    HERKULES: Ještě lepší je, jak jsem psal udělat zálohu do iTunes a zkusit nastavit jako nový iPhone, tím si i ověříš, že to nedělá nějaká appka. Obnovu uděláš pak kdykoliv.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ILLUZE: Já bych zkusil reset do továrního nastavení a obnovu z iCloudu. O nic nepřijdeš a v servisu by se tě na to stejně ptali, jestli jsi ho prováděl
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Takže jít s mobilem do servisu?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ILLUZE: Mně se aktualizuje automaticky. V současnosti mám na své 7 12.2 a to že občas začnu psát trochu později přičítám spíš aplikaci swipe.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    ILLUZE: To je zvláštní, já též včera bez ztráty kytičky. Dal jsem to na nabijecku a na hodinu ho nechal být.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    ILLUZE: Netuším, mám iP7 update jsem dělal min. víkend a bezproblému.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    HERKULES: jo a přidávám se, pekelně se mi začala vybíjet baterie :((
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Kristepane, aktualizace SW předevčírem - iPhone 7 - na chvíli zmizela jména v tel. seznamu. Dneska nemůžu napsat sms, pouze přes tel. seznam najít člověka a vepsat to přes něj.
    Opožděně to bere zadání písmen, klidně i cca 20 sec.
    Včera foťák - černo, rozchodil se až na několikátý restart.

Co s tím?

LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    ONDRA_99: sim v jinem telefonu funguje (je uplne nova). No kazdopadne jsem se dostala do bodu, kdy jsem v telefonu videla, ze je updated na novou verzi, kazdopadne signal se neobjevil...dala jsem obnovit v itunes cely telefon a ten uz se ani nerozjel, ze neni updated. No takze to vidim na navstevu obchodu ( mam to pouhych 70km:/)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: Teda jakoze myslim to, ze jde s telefonem volat a psat SMS. Ze treba prestanou delat nejakou sluzbu pro stare verze systemu se dela (ale ne bez revu lidi).
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    LOLRUS: Na 99.999% (no proste prakticky na 100%) Apple nic neodrizl, to si imho ani nemuze dovolit, neb by byl ihned hnan masou lidi k soudu, ze nemuzou byt nuceni k update. Takze bych hledal spis neco na strane operatora (update te SIM dava treba smysl).
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOLRUS: a neni to aktualizace SIM karty?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam