• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOC256: Mám pocit že sem ho zahlédl i s jackem..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Aha, to není jack. To se snad už nepoužívá ne? ;-)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Hledám nějakou kompaktní redukci lightning to jack, s možností současných hovorů i nabíjení a zatím se mi u nás kromě Apple doku (nechci nic stojícího) nedaří najít - nemáte/nepoužíváte někdo už něco ověřené?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    7FLAMES: Poslední verze mi přijde závratně rychlá.
    7FLAMES
    7FLAMES --- ---
    HOWKING, CITRONAK: díky, zrovna včera vyšla Beta 3, tak jsem to už taky nahodil a zdá se mi to taky dost odladěné.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SUBTITLES017: Párátkem, ale určitě to půjde ledasčím
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PHAILO: čím jsi to dělal?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SUBTITLES017: Přesně tak. Musíš je násilně ohnout směrem do středu kanálku.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PHAILO: myslíš kontakty dole v pouzdře? zkusím...
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KOC256: Možná zkusit 2A nabíječku, pokud nemáš
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PUEBLO: mel jsem neco podobneho s iPadem. Nechal jsem ho na snure a sam z niceho nic pom12ti hodinach se zase zacal nabijet. Od te doby no problem.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    SUBTITLES017: Stávalo se mi to dřív poměrně často a jak píše LOJZA, bylo třeba sluchátka do krabičky pořádně zamáčknout. Teď už se to záhadně dít přestalo, normálně se nabíjejí jako zamlada. Tak třeba to bude i u tebe jen taková epizoda v jejich divokém životě :) Ale úplně ti rozumím. Stojí to majlant a ve finále je to takový fórový :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SUBTITLES017: Stávalo se mi to celkem pravidelně donedávna. Už jsou po záruce, takže jsem do reklamace nedával. Malém jsem koupil nové, ale pak mi to nedalo. Chvíli jsem to pozoroval a přišel na to, že kontakty jsou dole na pružnice a stáčí se v tom pořádně pošťourat (neboj se relativně silně) a kontakt se zase začne vracet. Od té doby zase OK.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    PUEBLO: Stalo se mi u sedmicky, taky po uplnem vybiti. Okoreneno tim, ze I love servis, nebo jak se jmenuji, tvrdil, ze je to spatna baterka. Ackoli jsem jim o tom chipu rikala, ptz jsem nejdriv nechavala delat rychlou diagnostiku jinde a jeste jsem neco dogooglovala. Nechala jsem je teda baterku vymenit a do par dnu tam byla na reklamaci. Uznali a rekli, ze teda chip. Tzn mozne to je.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    7FLAMES: Já mám problém jen s pár aplikacemi. mBank nedává FaceID a Revolut přestal fungovat po jedné své aktualizaci :D Jinak super.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    7FLAMES: Jedu na telefonu a jeví se to bez chyb.
    7FLAMES
    7FLAMES --- ---
    Už jste někdo s iphonem přešli na beta io13? Zkoušel jsem na ipadu a zdá se mi to už poměrně dost stabilní a použitelné.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PUEBLO: Zkusil bych jiný servis - mně stačilo vyčištění za pár korun (prý by stačilo vyluxovat, ale to jsem zkoušel).
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    LOJZA: jo no.. to jsem taky delal.. včera jsem ale přišel domu, dal je do pouzdra a zaboha jsem je nemohl přinutit k tomu, aby zablikala.. asi na paty pokus se povedlo, ale jen u jednoho sluchátka (to druhé jsem v telefonu pořád viděl jako připojené). no jako úžasná taskarice se sluchátkama za 4k.. it just works
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Nevíte náhodou resuscitovat 6s který nejde nabít? Před 14 dny fungoval normálně ale pak dcera odjela na tábor bez mobilu a ten se ji vybil do mrtva a teď se odmítá nabít a nastartovat :( v neznackovem servisu diagnostikovali vadný nabíjecí chip za 3000kc s práci ale nevím jestli se dosud funkční chip mohl poškodit tím ze ztratil na delší dobu napětí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam