• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    QWITI
    QWITI --- ---
    BEEBLEBROX: Díky chtělo to double click na display . Saving my day!! asi jsem si to zmackla při běhu v kapse.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    sekal se mi kdyz jsem ho mel propojeny neoriginalnim kabelem... (sync3 verze).
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nezacal vam nekomu blbnout apple car? Posledni dobou skoro pri kazdem prvnim hovoru po nastartovani se to sekne a vydava silene zvuky. Staci hovor tipnout a pak uz to jede na pohodu...
    QWITI
    QWITI --- ---
    BEEBLEBROX: díky, doma to zkouknu, nemam jej u sebe
    QWITI
    QWITI --- ---
    BEEBLEBROX: Nano (7 generace)
    QWITI
    QWITI --- ---
    BEEBLEBROX: Ipod nano, kde to vypnu ?
    QWITI
    QWITI --- ---
    Ahoj vespolek,
    opět jeden úplně lamerský dotaz.
    Mám starší Ipod a chvíli(pár let) jsem te´d běhala bez hudby, já obecně hudbu na phohu moc neposlouchám (vůbec)
    Teď bych ráda, ale mám takový problém. Ipod funguje, všechno je ok ale když si zapnu interpreta přehrává se mi pořád dokola jeden song. Pokud ručně nepřekliknu na další jede v nekonečné smyčce, zkoušela jsem dát zamíchat ty songy ale nepomohlo.
    Nevíte čím to může být,jak se toho zbavit ?
    VACA
    VACA --- ---
    Jde nejak zaridit aby se iphone nanabijecce nikdy neuzamkl, ale jinak normalne jo?

Nevim proc mam pocit ze tak to kdysi slo..
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    PAYA: Diky! Zkusime.
    PAYA
    PAYA --- ---
    PIVECEK: Zde napr. 1590kc
    iPhone 7 / 7 Plus | iServis - Oprava Apple Praha 2
    https://iservis.cz/opravy/iphone-7
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Ahoj, pritelkyni se v sedmicce rozbil mikrofon. Oprava v iStyle pry 4500,- coz se mi zda dost. Da se to pripadne opravit vice ekonomicky? U ty sedmicky by uz uplne nemelo smysl ji resuscitovat za tu cenu. Predem diky za tipy.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    LIBORNSR: Siri? :)
    LIBORNSR
    LIBORNSR --- ---
    Ahoj zkoumali jste někdy někdo jaká aplikace pro iOS je nejlepší na trénování mluvení v anglickém jazyce? Duolingo a spol znám a mám, spíše myslím opravdu jenom mluvení
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DAWIDOS: Bude, ale nevsazel bych na to ze u nas pojede driv nez budou watch s10 :)))
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    V Nemecku se da poridit verze Apple Watch 4 ve verzi LTE, kde by mela fungovat esim. Vim, ze to asi neni zatim funkcni u nas, ale budou tyhle hodinky fungovat se SIM ve chvili, kdy se sluzba u nas spusti? Abych nepriplacel za funkci, ktera stejne nikdy funkcni nebude.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FRANCIMOUR: v istore to hledali, nicmene nedohledali. na servis to ale poslali, tak snad to bude v pohode.
    nekde doma tu fakturu mam, akorat se mi pro ni nechtelo jet
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    DANII_DP: Thx vyzkousim.)
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Neexistuje nejaka appka, ktera by byla schopna vyhledat duplicity v albu vsechny fotky?
    GEGI
    GEGI --- ---
    Ahoj, neda se nejak zmenit barva upozorneni? Z ty cerveny? Dekuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam