• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    EX_ESKADR: Mam po pravde stejny problem... zajimave je ze vzdy to vyresi podrzeni powerbuttonu - naskoci siri a pak vsechny app jedou jak maji :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EX_ESKADR:
    Já třeba na X v pohodě, a to jsem aktualizoval postupně snad od roku 2011...
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    Po novém updatu na X prestavaji fungovat ikonky, vsechny aplikace padaji, prestava hrat zvuk, aplikace se nedari ani vypnout, pul hodiny mi nesel ani restart telefonu, za me nejhorsi update od dob iOS 11. Opravdu lituju instalace
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    NTR23: Jde ti to jen u iOS klávesnice? Nebo u jiných? Mám SwiftKey a tam to nemůžu rozchodit.... Diky za info
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WOJTISHEK: Uz slapou
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    nepomůže někdo tady?

[ SUBTITLES017 @ Apple Watch ]
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SUBTITLES017: Tak jsem všechny klávesnice zrušil a unova přidal a už to jede. Dík za nakopnutí
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NTR23: mas prepnuto na iOS klavesnici? ukazuje se mi to pouze u ní..
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Funguji vam normalne aktualizace z App Store? Uz 2 dny mam zaseklych 33 appek
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Mám na prodej iPhone 7 128GB black - top stav, kompletní balení, něco přes rok starý... Cenu dám rozumnou. Kdyžtak PM.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Da se v tom sdilecim menu nekde vypnout posilani do Zprav - ten panel hnedka nahore?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Tak jsem to zakřiknul - přes BT mi neustále spojení v autě vypadává, z App Store běží aktualizace aplikací už asi 2 dny...iOS 13, iP7
    NTR23
    NTR23 --- ---
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Musim konstatovat ze z noveho car play jsem strasne nadsenej!
    NTR23
    NTR23 --- ---
    BEEBLEBROX: právě že ne. Mám je jen v iMess pod touto ikonou

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NTR23: ty jo to jsem vůbec nevěděl!! ted jsem to zkusil ve WA a opravdu to funguje.. to čumím
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SUBTITLES017: Ale uživatelé iP7 a výše je mají mezi smajlíky v klávesnici napříš systémem.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NTR23: je to featura imessage, nedostaneš.. můžeš si maximálně tak udělat screen obrazovky, oriznout a pak poslat jako obrázek :))
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Ty osobní emoji v iOS13 mi fungují na iP6S jen v imessage. Do WA nebo meesengeru je nedostanu?
    TIGU
    TIGU --- ---
    HOWKING: Já mám kačenku všude už několik let a musím souhlasit, že mi google nechybí. Firefox se taky dost zlepšil - já sice používám primárně Safari (všude), ale s Quantum je to fakt použitelný SW.
    2MEK
    2MEK --- ---
    Ten haptic touch v novym iOS mi teda nechutna :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam