• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SARGO
    SARGO --- ---
    DOOSH: Podařilo se, díky.
    Načež kliknu v mobilu a objeví se nápis "Tato skladba není aktuálně ve vaší zemi či oblasti dostupná."
    Jdu meditovat.
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    SARGO: Musíš mít ty skladby v Hudbě. Jen je tam přetáhni.
    SARGO
    SARGO --- ---
    DOOSH: Tohle jsem našla, ale tváří se, že v počítači žádnou hudbu nemám. Což je dle mého tím, že nemám Hudbu aktivovanou. Nebo je potřeba, aby to bylo uložené na nějakém speciálním místě?
    SARGO
    SARGO --- ---
    Prosím vás - jak mám sakra dostat hudbu do iPhonu? Mám pár starých CD, co fakt chci, v google play apod nejsou, tak jsem to chtěla přetáhnout z počítače. V Catalině už není iTunes, jenom Hudba, která neplacená nic nedělá (a platit ji vážně nehodlám, není proč). Když otevřu iPhone ve Finderu, tak nic nevidí. Tak už nevím :-/ Stačilo by mi i nějaké nepraktické řešení, je to jednorázová akce.
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    FREELA: jasny, tam neni nic
    FREELA
    FREELA --- ---
    JERRYGN: zacatecnicka rada, ale notifikace jsi zkontroloval, jestli to tam nevisi?
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    Dotaz: mam family ucet, detem schvaluju nakupy a stahovani. Syn me ukecal at mu koupim gemy do brawl stars, tak kupuju, a cekam na svem telefonu na notifikaci pro schvaleni. nic neprichazi, tak se mrknu k nemu do aplikace, pise se tam "transaction is pending".neda se to nejak "pushnout@? uz je to hodinu a nic...
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUADRANT: jo, přinejmenším nějakou půlhodinku ležely v pouzdře na nabíječce vedle telefonu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUADRANT: to netušim, ale podle internetů ten update vyšel před pár dny... tak tipuju včera, když jsem je zapomněl celej den doma na Qi nabíječce a nějakou dobu vedle nich ležel i spárovanej telefon.
    (Jinak do tvého dotazu jsem netušil, že se tomu dá updatovat firmware...)
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUADRANT: ručně ne, ale zdá se, že se mi updatuje automaticky (teď mi hlásí 2C54, což by měla být ta poslední verze)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Před časem jsem si stěžoval, že fulltext ve spothlight nepodporuje vyhledávání v diakritice. Tak dneska jsem zjistil, že už to podporuje a dokonce pochopí i drobné záměny...

Pokud hledám "Hanka" a napíšu "Hunka", tak ho to nijak nezmate a najde co potřebuji...

Ale pořád to ještě chce doladit...

Pokud hledám "Blaščák", tak klidně mu stačí "Blascak", ale tady už záměnu nedovolí. Takže "Clascak" už ee... :)
    AZBEST
    AZBEST --- ---
    Zdravím muzeu se zeptat mam tu jedno male trápení s apple pay. resetoval jsem Iphone do továrního zaraženi s tim ze jsem odmazal i karty z Walletu ..Kdyz jsem nastavil novy Iphone pustil jsem Wallet ze pridam nove karty objevili se tam karty stare jestli si je přeju aktivovat.Nevite jak mam odstranit uplne ty stare karty?z Walletu jsem je odmazal ale vyzdi se tam nějak objeví znovu .Myslel jsem ze je mam někde na Icloudu uloženy ale tam je nikde nemuzu najít kde bych je odmazal nemam je ani ve storu.nikde jen v ty peněžence.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    GANBOY: a kvalita ?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PSYKUK: já teď bral display na SEčko a na aliexpresu přišlo na cca 8dolarů... na 8mičku co sem zběžně koukal tak z ali vyjde na 11 dolarů...
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    PSYKUK: levně koupíš na eBay/Aliexpress. Applemix jen přeprodává tyhle věci z Číny. Imho tejden vydrž a mezitím objednej sklo z eBay
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj,

nema nekdo tip na to, kde koupit nejak levne a kvalitne sklo na iphone 8?

Google na me vyplivl hned toto:
    LCD panel + dotykové sklo (touch screen digitizér) pro Apple iPhone 8 - černý - kvalita A | AppleMix.cz
    https://www.applemix.cz/...nel-dotykove-sklo-touch-screen-digitizer-pro-apple-iphone-8-cerny-p27837/

ma to cenu? je to kvalitni? neni to drahy?
    Kamos mi pak to rozbity sklo vymeni...

Nebo se na to vysrat a prodat ten telefon s rozbitym sklem? Pristi tyden by mela prijit sluzebni 11...

Predem diky za tipy :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PUEBLO:
    Mi se to neděje. Ale děly se mi věci, které následně samy přestaly i bez upgradu...

Třeba to, že se mi nenačítaly maily, zasekávala app na maily při novém mailu, atd.
    Pak se to prostě jednou zvetilo...
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    GANBOY: Appleking není autorizák.. hledej na https://locate.apple.com/cz/cs/
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    posledni dobou me trapi jeden bug na mem iphone X...mam zapnute automaticke prepinani do darkmodu pri setmeni...asi v 50% telefon uplne vytuhne...cerna obrazovka a rotujici kolecko a pomuze jen celkovy reset (volume up - volume down - a drzet lock button dokud se neobjevi jabko)

deje se vam to take? v info o 13.3. nepisou ze by tento problem fixly...na netu take nemohu nic najit tak se bojim nejakeho HW poskozeni senzoru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam