• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    TAURUS: Jestli seš on budget, tak 7, jestli máš o trochu víc peněz, tak 8
    JINX
    JINX --- ---
    TAURUS: Zalezi na jak dlouho ho chces, nakupoval bych podle toho kdy konci security updaty :-) Nebo pokud potrebujes nejakou specifickou featuru...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Jaký nejstarší iPhone byste ještě doporučili kupovat? Sedmičku, osmičku? Nebo něco novějšího?
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    SENIN: Jestli nastavuješ iPhone jako nový, tak je to dost divné a kontakoval bych support, jestli používáš restore from backup/previous phone, tak je to tvou zálohou, že se ti tam někdo přihlašoval pod jiným appleID (třeba kámoš) a stáhnul nějakou appku na svůj účet
    SENIN
    SENIN --- ---
    Koupila jsem nový iphone z apple.com a při aktivaci mi to řeklo, že jsou v něm nákupy na cizí appleid, to je normální? Nikdy se mi tohle nestalo.
    SARGO
    SARGO --- ---
    DOOSH: SARGO: Záhada nevyřešena, prostě to druhý den začalo přehrávat. Asi jiná směna na schvalování :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    ARMADILLO: Krása. Moc pěkný a intuitivní prográmek. Díky :-)

... a díky i všem ostatním :-))
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    SARGO: Apple Music ti přehraje hudbu kterou mas uloženou ve své hudbě a nemají ji ve své službě. Ale když není důvod to platit.... zkus si zjistit jestli Google Music neumí něco podobného.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    SARGO: Zkus Flacbox
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SARGO: uploadni si to nekam na ulozto a pak to stahni a uloz do souboru, nebo pouzij documents5
    SARGO
    SARGO --- ---
    DOOSH: Podařilo se, díky.
    Načež kliknu v mobilu a objeví se nápis "Tato skladba není aktuálně ve vaší zemi či oblasti dostupná."
    Jdu meditovat.
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    SARGO: Musíš mít ty skladby v Hudbě. Jen je tam přetáhni.
    SARGO
    SARGO --- ---
    DOOSH: Tohle jsem našla, ale tváří se, že v počítači žádnou hudbu nemám. Což je dle mého tím, že nemám Hudbu aktivovanou. Nebo je potřeba, aby to bylo uložené na nějakém speciálním místě?
    SARGO
    SARGO --- ---
    Prosím vás - jak mám sakra dostat hudbu do iPhonu? Mám pár starých CD, co fakt chci, v google play apod nejsou, tak jsem to chtěla přetáhnout z počítače. V Catalině už není iTunes, jenom Hudba, která neplacená nic nedělá (a platit ji vážně nehodlám, není proč). Když otevřu iPhone ve Finderu, tak nic nevidí. Tak už nevím :-/ Stačilo by mi i nějaké nepraktické řešení, je to jednorázová akce.
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    FREELA: jasny, tam neni nic
    FREELA
    FREELA --- ---
    JERRYGN: zacatecnicka rada, ale notifikace jsi zkontroloval, jestli to tam nevisi?
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    Dotaz: mam family ucet, detem schvaluju nakupy a stahovani. Syn me ukecal at mu koupim gemy do brawl stars, tak kupuju, a cekam na svem telefonu na notifikaci pro schvaleni. nic neprichazi, tak se mrknu k nemu do aplikace, pise se tam "transaction is pending".neda se to nejak "pushnout@? uz je to hodinu a nic...
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUADRANT: jo, přinejmenším nějakou půlhodinku ležely v pouzdře na nabíječce vedle telefonu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUADRANT: to netušim, ale podle internetů ten update vyšel před pár dny... tak tipuju včera, když jsem je zapomněl celej den doma na Qi nabíječce a nějakou dobu vedle nich ležel i spárovanej telefon.
    (Jinak do tvého dotazu jsem netušil, že se tomu dá updatovat firmware...)
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUADRANT: ručně ne, ale zdá se, že se mi updatuje automaticky (teď mi hlásí 2C54, což by měla být ta poslední verze)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Před časem jsem si stěžoval, že fulltext ve spothlight nepodporuje vyhledávání v diakritice. Tak dneska jsem zjistil, že už to podporuje a dokonce pochopí i drobné záměny...

Pokud hledám "Hanka" a napíšu "Hunka", tak ho to nijak nezmate a najde co potřebuji...

Ale pořád to ještě chce doladit...

Pokud hledám "Blaščák", tak klidně mu stačí "Blascak", ale tady už záměnu nedovolí. Takže "Clascak" už ee... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam