• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KAMIONG: Všichni si nakonec zvykli a jsou teď rádi za větší display...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Jo, ze narvou do tela iPhone 8 nejaky o neco novejsi, ale presto ne uplne nejnovejsi HW bych jeste trosku dokazal pochopit (i kdyz nevim jestli budou chtit vydat novy model ktery ma jeste Touch ID). Ze by vydali neco velikost iPhone 5 o tom osobne pochybuju.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: ty poslední spekulace předpokládají, že ten stroj by hrál roli současného SE (tzn. relativně nový vnitřek v dosluhujícím formátu), tudíž že pravděpodobně by měl stejný form factor jako iPhone 8. („Kdyby...“)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAMIONG: Aktualne je nejmensi iPhone ktery ma smysl koupit iPhone 8. A jestli nekdy v brzke dobe vyjde novy mensi telefon je dost spekulativni, ja osobne tomu neverim, kazdy rok se rika ze "ted uz 100% bude" a pokazde ani v nejmensim. Dokonce i iPhone 8 je uz celkem starsi a nejmensi z novych je iPhone 11 Pro (velikost jako X/XS).
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    ONDRA_99: no do konce roku bych přežít mohla na tom náhradním androidu, který teď používám, ale pochybuju, že by se mi z toho přežívání nevyvinula nějaká psychosomatická porucha v podobě tiku, nebo jiné ohavnosti :D
    Problém je v tom, že na větším telefonu se mi blbě píše a i ta skladnost...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    A teda ja sem za postupne umirani 5S/SE rad, vzdy kdyz na ten display zkousim cpat nejaka data (treba info v prubehu navigace), tak je to hroznej hell to tam vse dostat :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ONDRA_99: :-) jo no
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FELCARKILLER: Osobne bych teda na SE2 necekal. V prvni rade telefony se predstavuji koncem roku a "kaput telefon" hadam do konce roku nepocka. A za druhe SE2 "zarucene vyjde" uz asi posledni 3 roky.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Za chvili mozna vyleze SE2, tak pokud to neni nutny vyckal bych.
    PAYA
    PAYA --- ---
    KAMIONG: Ne. Pod iP8 uz asi nema smysl nic kupovat, kvuli podpore.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Když bych se rozhodla, že svou kaput 5S nahradím, má cenu ještě kupovat 5s/SE,? Jde mi hlavně o rozměr, chci co nejmenší telefon...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Waltr (Waltr 2) to sice umí, lepší zkušenosti mám s (dražším) iMazing, což je univerzálnější věc na práci s iOS zařízeními. S Waltrem jsem měl podivný problém, když z telefonu věci Waltrem nahrané zmizely po připojení k iTunes. (Nějak náhodně mizely.)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Ten Waltr by to prave mel umet treba. (ONDRA_99)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: prehravam hudbu primo v documents.. v do Hudby to jinak nez pres itunes nedostanes ne?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Zkus Wlatr. Nemam s tim zkusenost, ja od nich pouzivam iBetterCharge a jen sem narazil ze maji i app na to nahravani do iOS.

WALTR: Effortless iTunes Alternative for Windows & Mac | Softorino
    https://softorino.com/waltr/
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Už je jenom 7.
    A jde to pak přehrávat v Hudbě?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Díky
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: documents5
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Co používáte na ukládání hudby do iphone, když nechcete jít přes iTunes?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KAMIONG: Jaký je to díl? Já mám v práci jeden rozděleny vrak bez displeje a baterky, tak by tak mohl tento díl být
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam