• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KRKA
    KRKA --- ---
    Hm :) díky Vám... Touch ID používám xlet a nedokážu si to představit, život bez nej :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    KRKA: funguje to výborně, určitě narazíš na nějaký situace, kdy to fungovat nebude (u mne jedny sluneční brýle na přímém slunci), ale obecně bez problémů. Na novou logiku ovládání (swipe up) jsem si před lety zvykal asi jeden den, a jak píše kolega, už nechci jinak. V autě se telefon v držáku v pozici, abych na něj viděl, odemyká v pohodě.

Jediné, co by to sneslo, je odemykání tj. rozpoznávání tváře v jiné než vertikální podobě, ale v Apple tvrděj, že to tak nikdo nepoužívá. ;–] (iPady to myslím umějí.)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRKA:
    Většina lidí jak zkusila, tak už nechce jinak...
    KRKA
    KRKA --- ---
    Dotaz - jak rychle si člověk zvykne na Face ID? Chci novej IPhone, ale mám pořad blok ze tam nebude dole ten cudlik, kterého se dotknu a otevře se :)) snad mi rozumíte. Napr. řídím a musím telefon na sebe přímo mířit, aby se odemknul? V noci ve tmě, to samy? Proste funguje to? Pardon za lama dotazy, ale je to dost peněz za novej a nepotřebuji, aby mě sral :D nebo cokoli jiného
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: A jako funkcne tam nejvic schazi notifikace, pak by to chtelo rozvehat odkazy na prispevky (kdyz nekdo na nekoho odpovida) a pak je tam par bugu (nektere dane tim ze sem si u te apky trosku hral s Rx).
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Mam to aktualne na bitbucketu, jestli se nekfo chce developersky podilet, tak neni problem. At napise s zadosti o pristup. Kdyz jeho zmeny zamergujeme tak z toho pod svym uctem v vybuífim verzi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    No tva APP ma jednu obrovskou bolistku a to je neexistence notifikaci. Zbytek pokud si dobre vzpominam uz jsou vicemene drobnosti.

Nemuzes to hodit nekde na GIT? Mozna by to nekdo dotahl kdyz je to tak daleko. Takto tu mame tri kompromisni aplikace, kde kazda sezrala mnoho casu, ale zaroven neni zadna 100% pouzitelna :(
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ALI: Spis uslo nez umrelo, alias na moje bezny pouzivani je to aktualne ok a mam toho moc abych s tim nejak vic pohnul.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: Byla to spíš reakce na ten dotaz, jako že existuje ještě tenhle pokus, ne jen ta letitá appka (kterou taky používám tedy)
    CROSS
    CROSS --- ---
    ALI: Moc to nesleduju, ale občas použiju tu betu. Na čtení dobrý (v tmavým režimu).
    ALI
    ALI --- ---
    CROSS: a uz se to nekam pohlo? mam pocit, ze to spis umrelo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Aha. Tak divam se ze to je jen “Nyx”.

KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: Jo
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Huh, normalne v applestore?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUB:
    Je uz novejsi. Hledej “nyx for ios”. Ale taky uz ma nejake mouchy...
    DUB
    DUB --- ---
    CROSS: Yes, ok :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    DUB: jaká appka? Myslíš iNyx z roku 2012?
    DUB
    DUB --- ---
    XS- jsem jedinej komu tadle appka nevyplnuje celej display ale je hodne orizla nahore i dole?
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    CROSS: Prej v iStyle v Paládiu to dělaj na počkání
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam