• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    MUSHKA: neovlivní ve smyslu, že to bude i nadále v nějakém základním režimu fungovat, to ano.

(Z mé strany to bylo spíš konstatování, beru to tak, že z něčeho vývojáři žít musí a zrovna v kalendářích je teda konkurence značná. Fantastical používám na telefonu, iPadu i na Macu, s placením nemám problém.)
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    CROSS: Stávají uživatele to neovlivní
    CROSS
    CROSS --- ---
    Hmm, Fantastical přechází na předplatný (subscription)... pořád se divim, že moje oblíbené Things to ještě neudělaly, teď to čekám s verzí 4.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    EXAGE:
    KRKA: dva prispevky pod vama......
    KRKA
    KRKA --- ---
    MADBANANA: to by mě třeba taky sralo, přesně chápu a z takových situací mám právě obavy :D
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    MADBANANA: Tohle má Android nativně, zůstane odemčený u BT zařízení nebo v určitých lokacích. Funkce se jmenuje SMART LOCK, zkus pohledat co iPhone.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    SUBTITLES017: Boží, to pomohlo! Díky!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MADBANANA: uz vim cim to je - jdi do nastaveni Face ID a kód a zapni si tam hlasové vytaceni.. pak to pujdu.. ted jsem to vypnul a chce to po me odemknout iphone.. kdyz je to zapnute, nechce to odemknout..
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    SUBTITLES017: Mám to stejně.
    MATESISKO: Alternativní xicht schválně zítra zkusím, to by mohlo pomoct. Attention mám vypnutý, takže tím to taky nebude.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    MADBANANA: nemam to uplne vyzkouseny ale zkus si nastavit “alternative appearance”, tzn. dalsi xicht, kdyz sedis v aute telefonem v drzaku, nebo vypni “require attention for faceID”.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MADBANANA: to je divny... urcite to mas povoleny? Mne to funguje normalne a odemykat se nic nemusi..

MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    CROSS: Jo. Řekne mi nazpátek "You'll need to unlock your iPhone first" a když neukážu xicht nebo nezadám kód, tak to po chvilce zase zhasne.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    KOLCON: to maji blby ;) Face ID mi funguje se slunecnima brylema, ale nefunguje v lyzarskych.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    W_NOICE78: Osobne mi Apple pay na face id pride genialni, a na cizim telefonu s touch id mi sel i obtizne provest ... ale asi vec treninku
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    W_NOICE78: Já se na přechod na faceid vysloveně těším, když nám jen trochu mokrou ruku, tak mi to na ip8 neodemkne.

Jinak Číňani si teď stěžují, že jim faceid nefunguje, když mají roušku...
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    KRKA: Touch ID je lepsi na Apple Pay, swipe control centra je lepsi s Touch ID a Face ID nefunguje kdyz je IP v landscape. Jinak si hned zvyknes.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MADBANANA: ja mam drzak napolohovanej na sebe a FaceID me pozna, zkus ho proste otocit? :) a driv jsem na tohle pouzival hodinky, ty totiz jsou odemceny vzdycky. Jestli to jde nekde povolit (pristup ke kontaktum bez FaceID) nevim, mozna je to skryta motivace poridit si neco s Carplay :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MADBANANA: to se děje i při povolený Siri při zamčeném telefonu?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KRKA: Mě třeba extrémně rozčiluje Face ID, když mám mobil zhasnutej v držáku v autě a chci někam zavolat, řeknu Hey Siri call máma a hovor se neuskuteční, protože mobil chce odemknout, jenže Face ID mě takhle z boku nebere a kvůli bezpečnosti úplně nemůžu kroutit hlavu před telefon. Mít Touch ID, tak tam poslepu natáhnu ruku a je to v pohodě.

BTW Není na to nějakej fígl? Chápu, že by utrpla úroveň bezpečnosti, ale nejde někde nastavit, že chci mít furt odemčenej telefon, když je připojenej na BT v autě, kam se připojuje automaticky?
    CROSS
    CROSS --- ---
    KRKA: používám denně i „starý” iPad Pro s Touch ID a absence Face ID na něm je jediná věc, co mi vadí.
    KRKA
    KRKA --- ---
    Hm :) díky Vám... Touch ID používám xlet a nedokážu si to představit, život bez nej :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam