• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    mám snad už týden a nepoznal jsem rozdíl (problém)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    XEHUTL: Mám několik dni a ničeho jsem si nevsim, ale mam SEcko :-)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Hmm, 13.3.1 je out a je tam spousta záplat. Instaloval jste už někdo? Nějaké problémy?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Já nechal včera vyměnit baterii i ip7 a to je paráda. :-)
    KRKA
    KRKA --- ---
    LOJZA: Rozumím, zkusím jinou nabijecku. Každopádně jiné známky něčeho špatného nejeví, tak je mi to proste divny, ze by to bylo iphonem, už mám několikaty a něco podobného jsme neviděla
    NELDE
    NELDE --- ---
    LOJZA: Když je plně nabitý, tak se odpojí a pak tyhle noční vybíjí až do nuly.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KRKA: Mně takhle blbnulo nabíjení a bylo to vadným adaptérem elektřina-USB. Kabel byl v pořádku.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Jinak na zamknutém mobilu připojeném do nabíječky může běžet řada úloh právě třeba přes noc - backup do iCloud, zpracování fotek ve Photos, aktualizace iOS... Všechno tohle může být náročné na výkon tj. spotebu baterie. Pokud je nabíječka vadná a někdy nabíjí a někdy ne (nemusí jít jen o kabel, ale přímo samotné tělo nabíječky), může to během noci vést k vyplýtvání baterie a vypnutí mobilu (= odpojení SIMky), jeho drobnému dobití a opětovnému zapnutí, což by vysvětlovalo ten úkaz s 1% baterie a odpojenou SIMkou.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    DUB: Nevím přesně od jakého modelu, ale nové iPhony mají možnost optimalizovaného nabíjení, viz screenshot. Teoreticky by se tedy uživatel nemusel starat a klidně nechat mobil přes noc na kabelu.

W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    KRKA: v nastaveni/baterie zjistis jestli se ti telefon nabiji, stav baterie, aktivitu a vyuziti aplikaci
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    DUB: pro životnost baterky je prej nejlepší začít nabíjet v cca 25% a v 85% to zase nechat bejt...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUB:
    Kdyz je nabito, tak se neprebiji. Klidne nechat. Delam to tak poslednich 9 roku...
    KRKA
    KRKA --- ---
    MATESISKO: kabel mam Alza, nejaký ten dražší s cert. na iP., už asi rok a v životě jsem s nim neměla problém, ten samý mam v autě a v kanclu ..
    Prostě fakt divné, že se vybil totalně na 1%, přitom jen ležel na nabíječce a ješte se odpojila simka, nevim :-/
    DUB
    DUB --- ---
    btw s tim nabijenim, je lepsi to nabit a pak odpojit z nabijeni, nebo nechat tel furt na nabijecce (bezdratove). v praci na stole mam bezdrat a doma u postele taky, ale nevim jestli je zdravejsi to nechat nabity nebo porad nebijejici se :)

// coz je asi obecna otazka a ne primo iphoni
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KRKA: pouzivas originalni nabijecku?
    KRKA
    KRKA --- ---
    SICKBOY4000: ale jaká je šance, že nabíječka ti přes noc vybije tel na 1%? Když by byla vadná, tak ho max. nenabije, ne? To mi přijde divné právě ...
    KRKA
    KRKA --- ---
    dějou se mi docela divné věci s mým novým XS :D Třeba píchnu doma na nabíječku a nabíjí a nenabíjí a takhle pořád dokola, přes noc na nabíječce, všechny apky vypnuté a ráno 1% a telefon uplně k.o. a navíc odhlášená simka, jakože to po mně chtělo pin, než jsem usla měl na nabíječce cca 80%. Baterka přes den pecka, vydrží fakt celý den (srovnání s iP7). Ráno jsem nabíjela v autě, nabíječka se neodpojovala, okamžitě nabitej, to samý v práci přes kabel přes notas. Může to bejt nabíječkou??? Divný ne? Mám ho asi 6 dní, nevím zda ho jít reklamovat nebo zda bude nějaká chyba na mé straně :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GANBOY:
    To mám v šuplíku a neoslovilo mě...

Moje zkušenost, kterou jsem přenesl z Xka na 11 PRO je
    https://www.aliexpress.com/item/32826484273.html
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CROSS: US $1.69 40% Off | FLOVEME Textile Cloth Phone Case For iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max X/XS Max XR 6/6S/7/8 Plus Fabric Cloth Back Cover Fundas Coque
    https://a.aliexpress.com/_sXNo6N

Já sem nadšenej z tohohle- díky tý látce se to skvěle drží v jedný ruce.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: Já používám ITskins a maximální spokojenost (grip, odolnost). Jenom tam máš ty 1/2cm deformační zóny v rozích (což je nejčastější místo dopadu).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam