• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    mám snad už týden a nepoznal jsem rozdíl (problém)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    XEHUTL: Mám několik dni a ničeho jsem si nevsim, ale mam SEcko :-)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Hmm, 13.3.1 je out a je tam spousta záplat. Instaloval jste už někdo? Nějaké problémy?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Já nechal včera vyměnit baterii i ip7 a to je paráda. :-)
    KRKA
    KRKA --- ---
    LOJZA: Rozumím, zkusím jinou nabijecku. Každopádně jiné známky něčeho špatného nejeví, tak je mi to proste divny, ze by to bylo iphonem, už mám několikaty a něco podobného jsme neviděla
    NELDE
    NELDE --- ---
    LOJZA: Když je plně nabitý, tak se odpojí a pak tyhle noční vybíjí až do nuly.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KRKA: Mně takhle blbnulo nabíjení a bylo to vadným adaptérem elektřina-USB. Kabel byl v pořádku.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Jinak na zamknutém mobilu připojeném do nabíječky může běžet řada úloh právě třeba přes noc - backup do iCloud, zpracování fotek ve Photos, aktualizace iOS... Všechno tohle může být náročné na výkon tj. spotebu baterie. Pokud je nabíječka vadná a někdy nabíjí a někdy ne (nemusí jít jen o kabel, ale přímo samotné tělo nabíječky), může to během noci vést k vyplýtvání baterie a vypnutí mobilu (= odpojení SIMky), jeho drobnému dobití a opětovnému zapnutí, což by vysvětlovalo ten úkaz s 1% baterie a odpojenou SIMkou.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    DUB: Nevím přesně od jakého modelu, ale nové iPhony mají možnost optimalizovaného nabíjení, viz screenshot. Teoreticky by se tedy uživatel nemusel starat a klidně nechat mobil přes noc na kabelu.

W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    KRKA: v nastaveni/baterie zjistis jestli se ti telefon nabiji, stav baterie, aktivitu a vyuziti aplikaci
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    DUB: pro životnost baterky je prej nejlepší začít nabíjet v cca 25% a v 85% to zase nechat bejt...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUB:
    Kdyz je nabito, tak se neprebiji. Klidne nechat. Delam to tak poslednich 9 roku...
    KRKA
    KRKA --- ---
    MATESISKO: kabel mam Alza, nejaký ten dražší s cert. na iP., už asi rok a v životě jsem s nim neměla problém, ten samý mam v autě a v kanclu ..
    Prostě fakt divné, že se vybil totalně na 1%, přitom jen ležel na nabíječce a ješte se odpojila simka, nevim :-/
    DUB
    DUB --- ---
    btw s tim nabijenim, je lepsi to nabit a pak odpojit z nabijeni, nebo nechat tel furt na nabijecce (bezdratove). v praci na stole mam bezdrat a doma u postele taky, ale nevim jestli je zdravejsi to nechat nabity nebo porad nebijejici se :)

// coz je asi obecna otazka a ne primo iphoni
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KRKA: pouzivas originalni nabijecku?
    KRKA
    KRKA --- ---
    SICKBOY4000: ale jaká je šance, že nabíječka ti přes noc vybije tel na 1%? Když by byla vadná, tak ho max. nenabije, ne? To mi přijde divné právě ...
    KRKA
    KRKA --- ---
    dějou se mi docela divné věci s mým novým XS :D Třeba píchnu doma na nabíječku a nabíjí a nenabíjí a takhle pořád dokola, přes noc na nabíječce, všechny apky vypnuté a ráno 1% a telefon uplně k.o. a navíc odhlášená simka, jakože to po mně chtělo pin, než jsem usla měl na nabíječce cca 80%. Baterka přes den pecka, vydrží fakt celý den (srovnání s iP7). Ráno jsem nabíjela v autě, nabíječka se neodpojovala, okamžitě nabitej, to samý v práci přes kabel přes notas. Může to bejt nabíječkou??? Divný ne? Mám ho asi 6 dní, nevím zda ho jít reklamovat nebo zda bude nějaká chyba na mé straně :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GANBOY:
    To mám v šuplíku a neoslovilo mě...

Moje zkušenost, kterou jsem přenesl z Xka na 11 PRO je
    https://www.aliexpress.com/item/32826484273.html
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CROSS: US $1.69 40% Off | FLOVEME Textile Cloth Phone Case For iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max X/XS Max XR 6/6S/7/8 Plus Fabric Cloth Back Cover Fundas Coque
    https://a.aliexpress.com/_sXNo6N

Já sem nadšenej z tohohle- díky tý látce se to skvěle drží v jedný ruce.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: Já používám ITskins a maximální spokojenost (grip, odolnost). Jenom tam máš ty 1/2cm deformační zóny v rozích (což je nejčastější místo dopadu).
    CROSS
    CROSS --- ---
    A když už sem píšu, tak dotaz. Hledám doporučení na dva typy pouzder na 11 Pro Max (to je strašný jméno). Předně něco, klidně robustnější, co má dobře chodící tlačítka. Origo Apple kožený obaly v tomhle vyhovujou, ale z toho posledního mi nějak pouštěla barva a obarvila mi kapsu u kalhot a to ne-e.

Druhý typ pouzdra: něco minimalistického, aby to dobře sedělo, zlepšilo grip čili držení, ale žádný půlcentimetrový deformační zóny nejsou třeba. V obou případech ideálně jednobarevné nebo průhledné. Na materiálu nezáleží. V obou případech jde o boky a záda, žádný folio (tj. nic zavíracího).

Prošel jsem různé žebříčky "nejlepších pouzder", ale moje kritéria asi nikoho jiného nezajímají. ;-]
    CROSS
    CROSS --- ---
    PSYKUK: u příštího se nezmění určitě. To už bych spíš čekal, že časem zmizí úplně (třeba za pět let).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam