• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KRKA
    KRKA --- ---
    MATESISKO: kabel mam Alza, nejaký ten dražší s cert. na iP., už asi rok a v životě jsem s nim neměla problém, ten samý mam v autě a v kanclu ..
    Prostě fakt divné, že se vybil totalně na 1%, přitom jen ležel na nabíječce a ješte se odpojila simka, nevim :-/
    DUB
    DUB --- ---
    btw s tim nabijenim, je lepsi to nabit a pak odpojit z nabijeni, nebo nechat tel furt na nabijecce (bezdratove). v praci na stole mam bezdrat a doma u postele taky, ale nevim jestli je zdravejsi to nechat nabity nebo porad nebijejici se :)

// coz je asi obecna otazka a ne primo iphoni
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KRKA: pouzivas originalni nabijecku?
    KRKA
    KRKA --- ---
    SICKBOY4000: ale jaká je šance, že nabíječka ti přes noc vybije tel na 1%? Když by byla vadná, tak ho max. nenabije, ne? To mi přijde divné právě ...
    KRKA
    KRKA --- ---
    dějou se mi docela divné věci s mým novým XS :D Třeba píchnu doma na nabíječku a nabíjí a nenabíjí a takhle pořád dokola, přes noc na nabíječce, všechny apky vypnuté a ráno 1% a telefon uplně k.o. a navíc odhlášená simka, jakože to po mně chtělo pin, než jsem usla měl na nabíječce cca 80%. Baterka přes den pecka, vydrží fakt celý den (srovnání s iP7). Ráno jsem nabíjela v autě, nabíječka se neodpojovala, okamžitě nabitej, to samý v práci přes kabel přes notas. Může to bejt nabíječkou??? Divný ne? Mám ho asi 6 dní, nevím zda ho jít reklamovat nebo zda bude nějaká chyba na mé straně :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GANBOY:
    To mám v šuplíku a neoslovilo mě...

Moje zkušenost, kterou jsem přenesl z Xka na 11 PRO je
    https://www.aliexpress.com/item/32826484273.html
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CROSS: US $1.69 40% Off | FLOVEME Textile Cloth Phone Case For iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max X/XS Max XR 6/6S/7/8 Plus Fabric Cloth Back Cover Fundas Coque
    https://a.aliexpress.com/_sXNo6N

Já sem nadšenej z tohohle- díky tý látce se to skvěle drží v jedný ruce.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: Já používám ITskins a maximální spokojenost (grip, odolnost). Jenom tam máš ty 1/2cm deformační zóny v rozích (což je nejčastější místo dopadu).
    CROSS
    CROSS --- ---
    A když už sem píšu, tak dotaz. Hledám doporučení na dva typy pouzder na 11 Pro Max (to je strašný jméno). Předně něco, klidně robustnější, co má dobře chodící tlačítka. Origo Apple kožený obaly v tomhle vyhovujou, ale z toho posledního mi nějak pouštěla barva a obarvila mi kapsu u kalhot a to ne-e.

Druhý typ pouzdra: něco minimalistického, aby to dobře sedělo, zlepšilo grip čili držení, ale žádný půlcentimetrový deformační zóny nejsou třeba. V obou případech ideálně jednobarevné nebo průhledné. Na materiálu nezáleží. V obou případech jde o boky a záda, žádný folio (tj. nic zavíracího).

Prošel jsem různé žebříčky "nejlepších pouzder", ale moje kritéria asi nikoho jiného nezajímají. ;-]
    CROSS
    CROSS --- ---
    PSYKUK: u příštího se nezmění určitě. To už bych spíš čekal, že časem zmizí úplně (třeba za pět let).
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    PSYKUK: Proc by se mel měnit? Kvuli nejaky lolo zprávě ze to chce eurosojuz sjednotit?
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj,

jeden takovej dotaz do plena: Jak myslite, ze je realny, ze se zase s pristim iPhonem zmeni konektor? :)
    Uvazuju, jestli ma cenu kupovat k 11 tohle:
    https://www.alza.cz/apple-lightning-digital-av-hdmi-adapter-d364929.htm
    abych zas za rok nemusel kupovat neco jinyho :)
    diky predem za nazory...
    KRKA
    KRKA --- ---
    KRKA: Me obavy byly naprosto zbytecne :))
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    NATURALPLAST: Myslím tím, neotevřít celej iPhone ale jenom aplikaci.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    MOODYCAT: Nastavení → Zobrazení a jas → Probudit zvednutím
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    iPhone (8) mi dela takovy to, ze kdyz s nim pohnu, tak se rozsviti. Chci, aby to nedelal. Jak se ta funkce jmenuje a kde ji najdu?
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Jde nějak nastavit siri aby nepotřebovala ověření Touch/Face ID při otevření aplikace jako je třeba Spotify?
    CROSS
    CROSS --- ---
    MUSHKA: neovlivní ve smyslu, že to bude i nadále v nějakém základním režimu fungovat, to ano.

(Z mé strany to bylo spíš konstatování, beru to tak, že z něčeho vývojáři žít musí a zrovna v kalendářích je teda konkurence značná. Fantastical používám na telefonu, iPadu i na Macu, s placením nemám problém.)
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    CROSS: Stávají uživatele to neovlivní
    CROSS
    CROSS --- ---
    Hmm, Fantastical přechází na předplatný (subscription)... pořád se divim, že moje oblíbené Things to ještě neudělaly, teď to čekám s verzí 4.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam