• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KOC256: Hudba pres documents, to jsem neznal, parada! S iCloudem úplně nesouhlasím, chtěl bych mit zalohu u sebe. Kdyby slo zvolit kam ji uploadovat, klidne bych se itunes zbavil, protože ten sw je bazmek.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOLAKAC: Na zalohu iCloud, na hudbu Documents.

Pripojovat mobil k PC je pravek.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KOC256: Proc? Jak jinak dostaneš z win pc do tel.hudbu apod? Popř. treba zalohu delam cas od casu pres itunes at to nezabira zbytečně misto.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TALPENNY: Itunes se snad nepouziva uz roky...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    TRIPLT: To jí jako fake iPhone šel píchnout na iTunes atd.?Že to prasklo až po půl roce.Nebo to byl "repas" plnej dílů z "druhovýroby" tzn. styl čínský tržiště :D
    AILAS
    AILAS --- ---
    Ahoj, našel jsem staré zdroje své apky na kterou jsem přes 2 roky už neměl čas a už asi ani mít nebudu. Kdyby to někomu pomohlo, zdrojáky jsem uploadnul sem https://github.com/jorycz/nyx.cz
    Hodil jsem to i do iOS klient boardu.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    DWAY: To bude nějaká chyba, funguje mi 4S i 5.
    FARGO
    FARGO --- ---
    CROSS: Dik, mam je tam prave jenom di rijna. Pak prestaly chodit, tak jsem myslel, ze je nekde stahnu.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DWAY: Nemůžu to dohledat. Vím, že problém vzniknul, když jsi něco nastavil v iCloud. Ale nevím co a jak :( Promiň
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARGO: mně to chodí mailem na adresu, která je zároveň i Apple ID

DWAY: to je divný, mně to normálně funguje i na iPhone 4S. Ale předevčírem mi trvalo asi hodinu pokusů, než mě to pustilo do Appstore na starým iPadu. Prostě bych to zkoušel.
    FARGO
    FARGO --- ---
    Jsem asi lama...poradite mi prosim, kde stahnu fakturu za icloud, kterou bych mohl dat do ucetnictvi. U nakupu pod mym apple ID se mi zobrazuje vsechno jine nez faktury za tohle predplatny. Moc dekuju !!!
    DWAY
    DWAY --- ---
    JYRKA: takze sem v prdeli? Stary mobil muzu vyhodit?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DWAY: nijak. Souvisi to se zmenou overovani, nekdo to resil uz ve konferenci o ipadu na nyxu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Mam doma stare 5s ktere dcera pouziva na youtube, a nemuzu se tam prihlasit svym (ani novym) apple uctem. Pise mi to ze iCloud se neporadilo overit, a ani se neprihlasimu do appstoru, tudiz je ze stareho iphonu tak mozna zavazi v tuto chvili :(

nevite nekdo, jak by se to dalo vyresit?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRKA: Tak vezmi kabel a kostku a vymen to kus za kus v obchode.

Ja takto v zaruce menil starsi kabely pravidelne.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CROSS: Ok ja jen pro jistotu. Sestrenka koupila iphone z nejakeho noname eshopu... prisel krasne zabalenej... kazdopadne do pul roku prestalo fungovat snad vse co slo. V servise nasledne zjistili, ze ma velmi daleko k originalu :))
    KRKA
    KRKA --- ---
    CROSS: Přesne tak :) úplně novej
    Každopádně jsem vyměnila tělo nabíječky i kabel a zatím cajk! Díky všem za rady
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    FARFELOO: Doporučil bych spíš dřevěným párátkem?
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRIPLT: odkud má KRKA telefon netušim, ale proběhla tu debata než ho koupila a když ho koupila, z toho odvozuju, že je novej.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CROSS: Jen takovej dotaz pro jistotu... odkud jsi ho kupoval?
    (Jestli uz bylo zmineno tak sorry)
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: za zkoušku to asi stojí, ale ten její telefon je úplně novej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam