• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    ONDRA_99: Často po dojetí člověk někomu volá nebo hledá něco. Takže killuju pokud svítí ten modrej pruh...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CROSS: IKEA má už těch nabijecek víc. Ta nejlevnější je opravdu bez zdroje.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: ad nevýhoda — to je mi jasný, i proto jsem ho mezitim nahradil, i když jsem původně jedenáctku neplánoval.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    no ta fungl baterka může mít i nevýhodu, že mobil byl otevřený :)

Jinak juknu na bazoš třeba a udělej si představu. Před pár měsíci jsem to střelil tuším za 15...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Qi nabíječky z IKEA taky používám, maj teda každá vlastní zdroj, ale vzhledem k nedávné příhodě s výměnou baterky nevim, jestli dělám dobře... ;-]

Mimochodem jakou může mít cenu dva roky starý iPhone X, 256, s funglovou baterkou? Asi teda udělá radost někomu v rodině.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Mam jich taky par po baraku a v aute a kabel pouzivam vicemene jen pri cestovani. BTW diky za tip s prelepenim diody, jdu to hned udelat :D
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    jen bacha, k te superlevne bezdratove nabijecce z Ikea si budes muset dokoupit USB-C nabijecku. a v loznici se bez prelepeni diody neda pouzivat, sviti jak svin.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    VENIKA: Používám. Mám je taky různě kde se pohybuju a nesleduju žádný zhoršení.

A kabelem nabíjím opravdu minimálně
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Pouzivate nekdo fakt hodne qi wireless? Mam ted takovou myslenku nakoupit jich par v ikea a rozmistit ruzne po byte, kam potom budu odkladat telefon. A zbavit se pokud mozno kabelu.
    Ale premyslim, co si o tom bude “myslet” baterka? At si ji nejak zbytecne nenicim.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DAWIDOS: a iCloud Storage ukazuje co?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Uz mesic se mi nechce zalohovat iphone, ze je na cloudu malo mista. Nicmene uloziste mam 200 gb, v telefonu zabrano asi 100, velikost dalsi zalohy 50... mne to nestymuje...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    ONDRA_99: Waze je asi jediná aplikace, kterou po dojetí automaticky killuju.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ONDRA_99: ja to preferuju, ani si u waze nevybavuju, kde naky vypinaci tlacitko je. Killnu poslepu a cau.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ONDRA_99: Killuju. Vždy. Nikdy mě nenapadlo nic jinýho. Ani si rychlejší možnost neumím představit :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Tak ty rozumne apky to tak delaji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Já bych preferoval, že navigace sama přestane využívat prostředky, pokud nenaviguje. Což by bylo ideální a tak nějak konzistentní vůči celému apple... Ale chápu, že to je specifikum, protože někdo se naviguje jen hlasem a tak nechce aby se mu to na pozadí killnulo samo třeba po 15ti minutách...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUB:
    No proto má WAZE to tlačítko "uspat"... Killovat není třeba...
    DUB
    DUB --- ---
    hlavne pokud tu appku nekillnu, tak furt zjistuje polohu a samotny nepouzivani to nezastavi
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ja vim ze neni. Mne spis jde o to jestli nekdo preferuje killnuti (treba protoze je to zpusob vypnuti ktery je rychly jednoduchy a funguje jim u vsech apek), nebo radsi klikaji na tlacitko vypnout (kdyz tam je a je funkcni).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Ono to za mě není tak jednoduché...

Možnosti, které mě napadají:
    - WAZE: má tlačítko uspat, většinou (ne vždycky) ukončuji, protože mě to donaviguje do blíézkosti ale neukončí se navigace...
    - WAZE: dojedu do cíle a navigace se ukončí, pak řeším tlačítkem tak 50:50
    - Když už vím, že jsem blízko, tak navigaci ukončím a přepnu se na jinou mapu

atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam