• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ONDRA_99: Lhal jsi úmyslně?

KOC256
    KOC256 --- ---
    LADY_MYSKA:
    teď mluvíš o pomalé wifi nebo o baterce? Baterku už neřeším...
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KOC256: muj telefon to uplne odrovnalo
    uz mam novy
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Kolega řešil, že po instalaci iOS 13 na SE mu mizela baterie pred ocima az ji to nejak uplne odrovnalo. Byl to docela casty jev (minimalne dva lidi z okoli). Vyreseno reklamaci. Po aktualizaci na 13.4 se toto mělo vyřešit...
    Vyřešilo se, ale totální propad WiFi rychlosti. Na netu jsem našel info, že pokud se vypne BT, tak rychlost se stabilituje. Což se stalo.
    Ať nevynalézám kolo, nenašli jste už někdo k tomu nějaké bližší info? Jak to řešit? reklamovat? Atd. ?
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: no tyve! Ne zrovna discoverable...
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    DAWIDOS: Dej normálně tisk, pak si vyber stránky, který chceš v tom náhledu a pak dvěma prsty udělej “pinch out” jako bys chtěl zazoomovat na ten náhled. Otevře se ti PDF, který můžeš uložit kam potřebuješ
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ALI: Na to jsem zas málo meathead. Navíc už takhle mam velkej problém udržet pozornost, natož aby mi ještě pípaly už tak vořezaný notifikace na zápěstí... jaaaj bože.
    ALI
    ALI --- ---
    ERVIN: asi cas si poridit watch ,)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ALI: Popravdě, přechod z SE na iP8 mě sral dva měsíce, já prostě opravdu nikdy nechtěl, nechci a chtít nebudu velkej telefon. Na to, co dělám bylo SE úplně dostačující. Na zbytek tablet.
    ALI
    ALI --- ---
    ONDRA_99: tak to jsem nepredpokladal, ze nekdo ceka, ze apple jeste neco takovyho vyda.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ALI: Ale tenhle rumor mluvi o novem "low cost" modelu ktery bude rozmerove srovnatelny s iPhone 8. To neni to leta "ocekavane" nove SE velikosti stejne jako SE.
    ALI
    ALI --- ---
    KOC256: ja vim. ja na nej osobne necekam, jenom me prislo, ze uz to vypada dost nadejne.
    kazdopadne to nemeni nic na tom, ze opravovat starej se je blbost.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ALI:
    držím palce, ale fakt to tu už je pár let...
    ALI
    ALI --- ---
    KOC256: nevim, no. cerpam z macrumors.

iPhone 8 Screen Protector Updated With 'iPhone SE' Compatibility on Apple's Online Store - MacRumors
    https://www.macrumors.com/2020/04/02/belkin-iphone-8-iphone-se-screen-protector/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ALI:
    1/ to uz slychavam snad 3 roky
    2/ melo to byt v breznu, coz se nestalo, takze dalsi prilezitost zase v zari a dalsi "ted uz to bude urcite"...
    ALI
    ALI --- ---
    GLOBALISTA: hlavne ted ma bejt novy se
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    GLOBALISTA: Jednoduché opravy jsem nechal dělat v https://www.opravimeiphone.cz/cs/
    Baterii jsem teď v SE vyměnil sám.
    KULHY
    KULHY --- ---
    KOC256 ONDRA_99: Ono i spolehat se na na praci servisu je dost osemetne. Me T-Mobile v ramci zarucni opravy dali do iP6 nejakou shit baterku, kterou pak odhalil novy update s funkci iOS "kondice baterie". Ten mi vyhodil hlasku ze je baterka bud na odpis (coz zjisteno praxi neni), nebo to neni certifikovana komponenta.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Chces rict "necertifikovane cinske komponenty" ono ty originalni nebudou odjinud :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GLOBALISTA:
    Předpokládám, že ty peníze za to všechno budou jako cena Ačkového bazarového SE... A čínské komponenty nechceš!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam