• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NELDE
    NELDE --- ---
    ONDRA_PATA: Baterkou spíše ne. Kabelem nebo možná USB nabíječkou, která nedává dost W, aby to stačilo na zvýšenou spotřebu. Míval jsem to u navigace v autě, než jsem vyměnil nabíječku.
    Zkus strčit kabel do USB slotu notebooku.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    Může to být kabelem. měl jsem jeden co jsem vozil do zahraničí a nedobíjel se mi přes něho mobil v autech :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jakmile mám přes iphone 7 vytvořen hotspot a na ntb tohle připojení využívám, nestíhá se mi dobíjet baterka (mobilu). máte někdo zkušenosti? je to baterkou nebo kabelem? nemám teď možnost otestovat jiný kabel
    MUXX
    MUXX --- ---
    CHEWBACCA: Nepouzivas nejakou VPN?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Zdravim. Asi to uplne nesouvisi s typem telefonu ale treba tu nekdo poradi. Poslednich par dni zpet se mi na mem prihlasenem youtube na iphonu objevuji reklamy v rustine. Ceske uz vubec. Nevi nekdo cim by to mohlo byt ? Ne ze bych ty reklamy sledoval ale vadi mi to. Dik za radu cim to a jak to zmenit
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Jojo presne to. Vzdy staci dany device pripojit kabelem a dat tam pridat. Od te doby se ti bude ukazovat jeho stav baterky kdy je na stejne siti.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Jestli jde po iCloud nevim, ale po lokalni siti funguje dobre iBetterCharge (zdarma)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Hledám tip na appku, ideálně widget, která by dokázala monitorovat stav baterky všech zařízení přihlášených pod stejným Apple ID. Podobně jako telefon hlásí stav hodinek nebo sluchátek. (Jde mi o dětské iPady, bylo by fajn vidět to všechno pohromadě nějak jednoduše.) Nevim, jestli systém vůbec něco takového umožňuje, ale ve Find My v Devices se to dohledat dá, tak by snad měl.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: To je povzdech, nikoli konstatování vědecky dokázaného faktu. (A mám teda na mysli především laptopy.)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Nezobecnoval bych.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: Dongle lifestyle. Ten žijem my všichni, co preferujeme Apple hardware. :-|
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: jakoby ne ze bych je ztracel jak na bezicim pasu. Ale je to proste starost navic, takovej malej bazmek.
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: vsak ja uz si jich taky nekolik poridil, vzdycky kdyz jsem nejakou nekde zapomel.. :(
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: Nemyslim to nijak zle, ale kdyby pro mě byl ten jack tak zásadní, a zároveň bych musel používat zrovna telefon bez toho konektoru, pořídil bych si těch redukcí několik.
    KULHY
    KULHY --- ---
    VACA: Jasny jestli jses schopny to bez toho obalu dat tak tvoje vec, jak jsem psal. Ale treba muj bejvaly sef. Dostal telefon od firmy, zadnej obal a dvakrat po sobe novej telefon v haji. Jen clovek tise krouti hlavou. Me trigeruje hon na schovavani designu iPhonu. :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    VACA: Si tam ten jack musis pridat sam no. :D

Bringing BACK The iPhone Headphone Jack - in China
    https://www.youtube.com/watch?v=utfbE3_uAMA
    VACA
    VACA --- ---
    *tak si rikam, ze by mozna premejslel o nejakym pouzdru kdyz by v nem byl zabudovanej uloznej prostor na tu lightning-jack redukci.. :D To by pro me asi byl argument praktyckyho doplnku aby clovek ten zpropadej cancour furt nekde nehledal.
    A vlastne z hlediska profese pro me bezdratova technologie ani neni argument. K cemu by mi byly airpods apod, kdyz bych stejne nemel jak ten telefon pripojit do zvukovyho systemu abych ho otestoval, nebo si neco poslechnul v pripade zapomenute redukce. hm. :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam