• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    HELVETE:
    KOC256:
    Vám se nezobrazuje ikona foťáku dole vpravo na lockscreenu? Popřípadě alternativa pro spuštění appky foto je swajpnout zprava doleva u pravého okraje displaye (opět lockscreen).

KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI: Odhlasit

KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: !!!!!!!

Ačkoliv si myslím, ze jsem to už udělala, pomohlo odhodit v prohlížeci v telefonu
    Už funguje všechno

Díky! Mazu se:)))
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KASUMI: to vypadá jako problém přímo s FB. Buď se můžeš přihlašovat jinak nebo zkus nainstalovat FB appku, jestli to nezačne fungovat
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    A v prohlizeci jsi odhlasena? A v nastaveni jsi odhlasena?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: To mě vrátí zpět do aplikace a zruší přihlašování přes fb
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    Predpokladam ze to tlacitko zrusit nedela nic :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ale dostávám už nalogovany

KASUMI
    KASUMI --- ---
    Potřebuji v dane aplikaci dostat tento screen

KASUMI
    KASUMI --- ---
    EFESH: Už jsem to udělala jinak, díky
    Ale vzhledem k tomu, ze mám stejném problém na jiných aplikacích, budu to muset ještě cely prohlédnout znova. Aaaaaaaaa
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HELVETE:
    Měl jsem to s foťákem stejně. nyní jsem si ho dal jako ikonu na první screenu skoro do pravého dolního rohu...
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    KOC256: Doufal jsem, že třeba poslední 1/4 obrazovky dole může mít jinou funkci :-)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    KOC256: Aha, historicky jsem si zvyknul tak zapínat foťák. Konzerva. Zbytek neřeším :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HELVETE:
    To ani nemuze jit, kdyz dole mas ovladaci pruh a ten ma na swipe up jinou funkci. Ale muzes pouzit funkci “priblizeni”, kdy pres pruh swipnws dolu.

Jen ze zvedavosti, proc tak casto potrebujes do control centre? Patris mezi notoricke vypinace wifi siti?
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Mám nový Xs a byl jsem zvyklý na swipe up pro vyvolání control centre, teď je vpravo nahoře a blbě tam dosáhnu, kde to předělat někde? Zatím jsem nenašel :/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: Jako myslíš tu aplikaci? Covet fashion. Hra :)

KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    A jestli to neni tajne, co se za tim skryva za UC?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: heh, to jsem samo zkousela
    ruzny varianty od smazani apky ve fb, smazani apky, smazani fb, restartu telefonu, ruznymu poradi jednotlivych kroku, obnoceni nastaveni bez smazani dat..
    jedine, co pomohlo, bylo obnovit telefon bez dat.. a prvni prihlaseni bylo ok
    jakekoliv dalsi zase s prihlasenym uctem..

jako reseni to mozna ma, byt neni elegantni a neresi muj primarni problem, ze se mi tam nekde proste ulozit prihlasovaci udaje a cau, ale pro zmenu ted nejede ta apka.. predtim jsem hodinu musela cekat na aktivaci noveho FB uctu.. proste.... k posrani tohle :D

a pak me samozrejme ceka jeste obnova ze zalohy a kdovi, zda tam se to zas nevrati do starych koleji :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    Muze to byt vlastnost te appky. Co ji smazat, restart tlf, a nainstalovat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam