mam takovy drobny problem a uz fakt nevim, co s tim
snad to popisu smysluplne
mam apku, do ktere se prihlasuji pres FB ucet
kdyz se poprve prihlasim, iphone si ulozi prihlasovaci udaje kamsi
kdyz si chci ale v apce zmenit propojeny FB ucet na jiny a dam "prihlasit se pres FB", uz mi iphone rovnou predvyplni prihlasovaci udaje prvniho uctu a nejde to nikde odlogovat - ulozene v heslech je nemam, FB ani nemam nainstalovany, ve FB mam tu aplikaci v prvnim uctu odpojenou
uz jsem tady 4 x restartovala tel do tovarniho nastaveni, ale nejsem schopna to pote, co to s jednim uctem propojim, uz prehodit na druhy (a bez loginu pres prvni se do nej nedostanu, abych ten link zmenila)
dovoli mi zadat prihlasovaci udaje jen tehdy, kdyz apku zapinam poprve po obnove
v aplikaci driv nebyl problem prehodit ty propojene ucty, tam by stacilo mit moznost se prihlasit do jineho uctu, pote, co me to odhajluje na tu "FB stranku", ale jak je to uz nalogovane telefonem, jsem v prdeli.. proste tam porad sviti prihlaseni ten prvni ucet..
tzn nevite, jak v tom telefonu za chodu, vyjma prechodu do tovarniho nastaveni, dokazu smazat prihlasene udaje ? v podstate bych potrebovala dostat cistou prihlasovaci stranku na FB, bez vyplneneho mejlu a hesla..
chapu, ze to mozna bude problem te apky a ne telefonu
ale rikam si, ze treba prehlizim nejakou chytrou zalozku v nastaveni, kde se to da jednim cvaknutim vyresit
diky