• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ale dostávám už nalogovany

KASUMI
    KASUMI --- ---
    Potřebuji v dane aplikaci dostat tento screen

KASUMI
    KASUMI --- ---
    EFESH: Už jsem to udělala jinak, díky
    Ale vzhledem k tomu, ze mám stejném problém na jiných aplikacích, budu to muset ještě cely prohlédnout znova. Aaaaaaaaa
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HELVETE:
    Měl jsem to s foťákem stejně. nyní jsem si ho dal jako ikonu na první screenu skoro do pravého dolního rohu...
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    KOC256: Doufal jsem, že třeba poslední 1/4 obrazovky dole může mít jinou funkci :-)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    KOC256: Aha, historicky jsem si zvyknul tak zapínat foťák. Konzerva. Zbytek neřeším :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HELVETE:
    To ani nemuze jit, kdyz dole mas ovladaci pruh a ten ma na swipe up jinou funkci. Ale muzes pouzit funkci “priblizeni”, kdy pres pruh swipnws dolu.

Jen ze zvedavosti, proc tak casto potrebujes do control centre? Patris mezi notoricke vypinace wifi siti?
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Mám nový Xs a byl jsem zvyklý na swipe up pro vyvolání control centre, teď je vpravo nahoře a blbě tam dosáhnu, kde to předělat někde? Zatím jsem nenašel :/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: Jako myslíš tu aplikaci? Covet fashion. Hra :)

KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    A jestli to neni tajne, co se za tim skryva za UC?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: heh, to jsem samo zkousela
    ruzny varianty od smazani apky ve fb, smazani apky, smazani fb, restartu telefonu, ruznymu poradi jednotlivych kroku, obnoceni nastaveni bez smazani dat..
    jedine, co pomohlo, bylo obnovit telefon bez dat.. a prvni prihlaseni bylo ok
    jakekoliv dalsi zase s prihlasenym uctem..

jako reseni to mozna ma, byt neni elegantni a neresi muj primarni problem, ze se mi tam nekde proste ulozit prihlasovaci udaje a cau, ale pro zmenu ted nejede ta apka.. predtim jsem hodinu musela cekat na aktivaci noveho FB uctu.. proste.... k posrani tohle :D

a pak me samozrejme ceka jeste obnova ze zalohy a kdovi, zda tam se to zas nevrati do starych koleji :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    Muze to byt vlastnost te appky. Co ji smazat, restart tlf, a nainstalovat?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    mam takovy drobny problem a uz fakt nevim, co s tim
    snad to popisu smysluplne

mam apku, do ktere se prihlasuji pres FB ucet
    kdyz se poprve prihlasim, iphone si ulozi prihlasovaci udaje kamsi
    kdyz si chci ale v apce zmenit propojeny FB ucet na jiny a dam "prihlasit se pres FB", uz mi iphone rovnou predvyplni prihlasovaci udaje prvniho uctu a nejde to nikde odlogovat - ulozene v heslech je nemam, FB ani nemam nainstalovany, ve FB mam tu aplikaci v prvnim uctu odpojenou
    uz jsem tady 4 x restartovala tel do tovarniho nastaveni, ale nejsem schopna to pote, co to s jednim uctem propojim, uz prehodit na druhy (a bez loginu pres prvni se do nej nedostanu, abych ten link zmenila)
    dovoli mi zadat prihlasovaci udaje jen tehdy, kdyz apku zapinam poprve po obnove

v aplikaci driv nebyl problem prehodit ty propojene ucty, tam by stacilo mit moznost se prihlasit do jineho uctu, pote, co me to odhajluje na tu "FB stranku", ale jak je to uz nalogovane telefonem, jsem v prdeli.. proste tam porad sviti prihlaseni ten prvni ucet..

tzn nevite, jak v tom telefonu za chodu, vyjma prechodu do tovarniho nastaveni, dokazu smazat prihlasene udaje ? v podstate bych potrebovala dostat cistou prihlasovaci stranku na FB, bez vyplneneho mejlu a hesla..

chapu, ze to mozna bude problem te apky a ne telefonu
    ale rikam si, ze treba prehlizim nejakou chytrou zalozku v nastaveni, kde se to da jednim cvaknutim vyresit

diky
    NELDE
    NELDE --- ---
    ONDRA_PATA: Baterkou spíše ne. Kabelem nebo možná USB nabíječkou, která nedává dost W, aby to stačilo na zvýšenou spotřebu. Míval jsem to u navigace v autě, než jsem vyměnil nabíječku.
    Zkus strčit kabel do USB slotu notebooku.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    Může to být kabelem. měl jsem jeden co jsem vozil do zahraničí a nedobíjel se mi přes něho mobil v autech :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jakmile mám přes iphone 7 vytvořen hotspot a na ntb tohle připojení využívám, nestíhá se mi dobíjet baterka (mobilu). máte někdo zkušenosti? je to baterkou nebo kabelem? nemám teď možnost otestovat jiný kabel
    MUXX
    MUXX --- ---
    CHEWBACCA: Nepouzivas nejakou VPN?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Zdravim. Asi to uplne nesouvisi s typem telefonu ale treba tu nekdo poradi. Poslednich par dni zpet se mi na mem prihlasenem youtube na iphonu objevuji reklamy v rustine. Ceske uz vubec. Nevi nekdo cim by to mohlo byt ? Ne ze bych ty reklamy sledoval ale vadi mi to. Dik za radu cim to a jak to zmenit
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Jojo presne to. Vzdy staci dany device pripojit kabelem a dat tam pridat. Od te doby se ti bude ukazovat jeho stav baterky kdy je na stejne siti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam