• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    SICKBOY4000: No na ty starsi to nedelalo, a opravdu potom co jsem aktualizovala, zacal blbnout.( ted ho mam na ty13.6 a je ok, takze si ho necham jako zalozni. Jako stejne jsem po te SE2 koukala, nezene.)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DARKINA: zrovna to SE co jsem kupoval babi, tak je aktualizovaný a funguje úplně OK tedy.. divný
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    A teda pokud mate stary SE, tak neaktualizujte... ja to po trech dnech vzdala- telefon si delal co chtel, sekl se ci otviral uplne jiny appky,nepomohl ani komplet reset a preinstal. Takze jsem od 13k lehci a uz mam teda SE2. Chtela jsem pockat do vanoc no:/
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PHAILO: diky!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    nekupujte prarodičům iphone SE, je to moc malý :-D a z této zkušenosti pramenící dotaz - neexistuje nějaká klávesnice, která by umožňovala psaní jako na starém tlačítkovem telefonu (méně větších tlačítek, na každém více písmen)?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BARTOLOMEJ: Diky, presmeruju se.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    MOODYCAT: za me 44 a nejnovejsi 5
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Poradite mi tu s Apple Watchema?
    Na co je chci: sledovani fyzicke akvitity, placeni Apple Pay, jinak nepotrebuju zadny extra vyfikundace. Jsem zena, vsak neprilis krehka (40 nebo 44mm?). Potrebuju 5 nebo mi postaci 3? A jak jste obecne s hodinkama spokojeni?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    S tim oni pocitaji :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Holt nekdy ty impulsivni rozhodnuti nemusi byt nejlepsi :)
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    KASUMI: Dat ho za 6k na sbazar tak zmizi behem par hodin
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KASUMI: No někomu jsi udělala radost, no za 3k koupit něco co se i po bazarech prodává za 6k+ tak ji mám taky :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jen pro info
    dneska jsem si koupila novy ipad mini (64 gb, 11490) a nechala v istore muj stary, 4 gen, zlaty, 128gb.. vzali ho i se zdrojem za cca 3250 kc (s kabelem by to bylo za +250, to mi prislo jako blbost, pac kabel slouzi a novej je 2xdrazsi :)).. mozna by sel prodat za vic naprimo, ale furt mi to prislo jako ok deal.. jen je skoda, ze ten novy nedelaji ve 128gb no
    KOC256
    KOC256 --- ---

Zapnete si funkci "Kontakty s nákazou"?

36 hlasy od 36 respondentů

KOC256
      KOC256 --- ---
      iOS 13.7 s COVID-19 nativním sledováním...
      ARMADILLO
      ARMADILLO --- ---
      KOC256
      KOC256 --- ---
      kupuji skla z aliku za 1-2 $ a spokojenost. jsou ruzne druhy 1D, 2D, ..., 9,5D. No prostě někdy více D více adidas... Ale určitě to dává smysl. S každým praskancem, škrábancem, otřepem či otřískem na hraně vím, že jsem rád, že jsem nemusel zjišťovat, zda by to přežilo sklo...
      KRUSTY_
      KRUSTY_ --- ---
      KRUSTY_: Update: Uspesne jsem telefon vyreklamoval, vymenili bez kecu display a vse funguje jak mam tedy az na True Tone. Coz me teda trapi uplne nejmin. Ale i tak to byla moje prvni a posledni navsteva u iPhone Pointu.
      A mezitim co jsem cekal nez displej vymeni, prisel dalsi clovek ze se mu neco pri oprave posrali. Takze to asi nebyla vyjimka. priste budu radsi koukat na recenze.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam