• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    ONDRA_99: Techcrunch?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ARMADILLO: Nemas nejaky normalni zdroj? Letemsvetem je jen zumpa.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MADBANANA:
    Teorii znam. Ale spise me zajima jak jsem psal prakticke vyuziti.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KOC256: Lidar konkrétně na rozšířenou realitu. Je to obrovskej skok v přesnosti zaměření okolního prostoru, což přináší spoustu neprozkoumanejch možností k čemu to použít.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MADBANANA:
    měl jsem nějaký zasekaný MBP... ...chtěl restart :)

Lidar konkrétně na co? Já právě o něm uvažoval, zda už opravdu reálně k něčemu je...
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KOC256: Jaktože nejede? =-O Mně funguje.

Každopádně já mám jasno, kvůli AR chci Lidar a pádlo nechci, takže 12 Pro.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MADBANANA:
    hmm, video aktualne nejede... :)

MAX je pro me nesmysl. I kdyz jsem si ho zkousel, tak na me z moc padlo...
    TELE je pro me taky k neužitku, takže naštěstí mě to i přemlouvá k 12 PRO :) a co se týče 12 (bez PRO) tak tam jsou foťáky stejné (myslím Ultraširokoúhlý a Širokoúhlý), jen tam není lidar ne? Ale zase jen při stejné paměti +3000 :) To bude letos drama :)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MADBANANA: Březina docela pěkně vysvětluje rozdíl mezi těma foťákama na 12 Pro a 12 Pro Max: https://www.youtube.com/watch?v=hIMhl-_afuY

TLDR: 12 Pro Max má lepší širokoúhlej kvůli lepšímu čipu a jeho stabilizaci, 12 Pro má menší přiblížení teleobjektivu, ale zase na něm má lepší světelnost.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    INSOMNIA: Říkám, u me je to spis prave min :)) velikost + váha
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Zvazuju z iP7 na 12 Pro Max, az bude :) a zene z prvniho SE bud na 12 Mini nebo druhe SE.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    ASAFA: mam XS Max a krome lepsiho fotaku nevim, co bych mel chtit vic
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Já popravdě jsem se svým xs naprosto spokojenej. Hodně telefon pracovně využívám a dost mi to usnadňuje spoustu věci. Ale velikost mini me fakt láká - musím ohmatat, ale bojím se baterky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: no tak já si to na bazoš vystavit nemůžu (nejsem v ČR), tady tak možná na FB marketplace a nejsem si jistej, jestli mám nervy na lidi, co se budou ozývat. Co jsem tim chtěl říct, moje touha po novým telefonu neni dostatečná, abych řešil prodej tohohle. (Haha — jestli se ovšem zase projeví můj zatim nevyřešený problém s daty... [od 14.1 je zatim klid])
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    Tak na bazos si tpo muzes vystavit vzdycky a kdyz se najde kupec, tak novy mas natotata...

ASAFA:
    Já letos mini, 12 či 12 PRO budu zvažovat až podle ochmatávačky... :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DOTCOM: tak to bych neváhal ani vteřinu :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ja premejslim o prechodu z SE (puvodniho) na 12 mini. Konecne udelal apple malej telefon!
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    SUBTITLES017: Super :D
    Jdu z XS :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Já stále přemýšlím z xs na 12 mini.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Jsem zvědavý, jestli ho zítra z predobjednavky dostanu. 12 pro. Přecházím z androidu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam