• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    DUCATIMONSTER: prosimte, mohl bys vyzkouset jak dobre funguje ten LIDAR? jak presne se s tim da naskenovat nejakej predmet domaci velikosti (treba kytka)? Porad nad tim premejslim, jestli to ma smysl. Pouzival bych to na skenovani muzejnich artefaktu, ale ma to smysl jenom pokud to bude poradne fungovat.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Dnes ráno mi přišla předobjednávka iPhone 12 pro z alzy.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    A da se nejak nastavit usporadani vyhledaneno ve Spotlightu? Nejdriv se mi ukazuji vysledky z netu a vseho ostatniho a az posledni jsou aplikace, nejde to nejak preradit v cem to ma hledat jako prvni? Dik
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    tak ja pouzivam pravidelne 8 ikon, takze mi vyhovuje je mit po ruce. Proste ma kazda sve misto a neni reseni je dat jednu za druhou ci schovavat a nasledne dohledavat
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jde nějak ve zkratkach nastavit, aby se automaticky odeslala zpráva při opuštění určitého místa? Jediné, co mi funguje je ze se mi po opuštění místa spustí zkratka, ale zprávu musím stejně sám odeslat - jde mi o to, aby se prostě zpráva poslala bez mé součinnosti
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SUBTITLES017: ja mam home screen a na nem 3 siri app widgety. Bud na home scren je co chci pustit a nebo hledam pres spotlight.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jo souhlas.. ja v ty knihovne pouzivam jen hledani (takze vicemene vlastne stejny postup, jako kdybych hledal rovnou pres spotlight).. proste nekdy swipe zhora dolu a hledani pres spotlight a nekdy swipe zprava doleva a pak hledani v knihovně at je nějaká změna :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Vzdy se uzivatele dealili na hledace a tridice...

Co je knihovna, tak jsem na tom stejne jako ty. Par aplikaci na HS a zbytek Spothlight. Ta knihovna mi moc nesedi... Nejak ji neumim pouzivat. To samotrizeni je nesmyslne (nebo ho nechapu - ICQ co jsem roky nepouzil mi udela velkou ikonu, ale IG, ktere pouzivam denne mam nekde schovane atd.)... atd.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ani si nevzpomenu, kdy naposledy jsem spouštěl nějakou aplikaci tak, že jsem ji hledal někde po plochách.. samozřejmě s výjimkou appek, které mám na homescreenu.. vše ostatní jen přes spotlight, nebo ted v ios 14 pres knihovnu a hledání.. vlastne uz ani zadnou dalsi plochu nez homescreen nemam.. :)

za mě doporucuju se na nejaky misto kde by appka měla být vykašlat, plochy schovat a používat galerii a/nebo spotlight
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KOC256: No takhle mam hromadu ikon k vecem, ktere jsem nikdy nepouzila, abych zachovala misto ikon na "svem" miste, kde jsem zvykla.

No nepotesil jsi, nepotesil
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LADY_MYSKA:
    to nejde a neslo nikdy...

Když něco vyhodíš, tak místo toho vyhozeného tam něco strč :)

Ale rozumím ti...
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    LADY_MYSKA: to co popisujes by spis odpovidalo tomu, ze tam mas widget “Siri suggestion”, protoze ikona aplikace se sama od sebe nikam nehejbe
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KOC256: To, ze kdyz mam ikonu applikace na nejakem miste, tak aby se z nej za zadnou cenu nepohnula. Treba kdyz mam audioteku na ve druhe rade a poslednim miste, tak aby tam byla, at pridavam ci vyhazuji jine ikony.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LADY_MYSKA:
    co tim myslis?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Ach jo, novinka iOS14 nainstalovana a tedy grrr

Prosim, daji se nejak zamknout ikony, ale se mi nepohybovaly na plose?
    BOXY
    BOXY --- ---
    FLLIP: Jj, tomu rozumím. A pokud je plán jen Apple TV+ v multimediálním směru, tak není, co řešit.... teda vlastně, co na to říká konkurence? Nezahálí :-D https://www.cnet.com/news/apple-tv-app-coming-to-ps4-and-ps5/
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    BOXY: Tvoji myšlenku chápu, dokonce jsem chtěl dneska Apple TV koupit. Ale vzhledem k tomu, ze bych ji používal jenom na jejich TV tak je to zbytečný a ten Xbox mám stejně předobjednaný.
    BOXY
    BOXY --- ---
    FLLIP: Jako OK, může bejt, ale z mého pohledu to jsou trošku jabka a hrušky nebo spíš jahody nebo prostě jiný ovoce. Prostě něco člověk ušetří tímhle all-in-one řešením, ale ztrácí se kouzlo jednoduchosti pro každej den, který ten Apple umí. Já mám třeba PS4 a vůbec by mě nenapadlo se přes to dívat třeba na NETFLIX. Jako jo, technicky to jde, ale není vůbec šikovný to na to používat. Po přechodu z Win a Androidu na jabko jsem poslal do světa Android TV box a pořídil Apple TV 4k a ano, stojí to sice 5k (a nějaká starší verze z druhé ruky bude už myslím za hubičku), ale dělá to přesně to, co má a nějakou dobu myslím vydrží. A můžu mít jakkoliv chytrou televizi, ale ten systém bude vždycky lépe odladěnej, rychlejší a bude bez problémů komunikovat s macbookem, iphonem, sonosem Apple home a nevímčímvším..
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    FLLIP: Tak problém mám vyřešený, příští týden vyjde XBox, který Apple TV bude umět. Stojí o trochu víc než krabička Apple TV a umí toho o dost víc. https://www.theverge.com/2020/11/2/21545980/apple-tv-xbox-app-november-10th-release-date-features
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    FMATEJU: Taky tak
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    PIFKO: To ja udelal hned ze startu a po tydnu kdy se mne mnozili screeny jakmile sem chytl foun do ruky, sem to radsi vypnul.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam