• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROME
    CROME --- ---
    DUCATIMONSTER: Pokud se nechces matlat s Itunes je vcelku super tenhle sw, ae neni free

WALTR 2: Transfer Files to iPhone, iPad & iPod From Mac or PC | Softorino Site
    https://softorino.com/waltr/
    CROME
    CROME --- ---
    DEIKSAC: Musis mit v poradki id tagy, lze upravit primo v itunes
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    DUCATIMONSTER: Pres itunes kabelem, navodu je na netu spousta. Za me se to teda chova ponekud debilne, pac to treba neslouci pisnicky z alba a kazdou skladbu interpretuje jako samostatný album
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Mohu nejak do iphone 12 nahrát z Windows 60gb mp3 ? Myslel jsem , ze mi bude Spotify stacit , ale chtěl bych i svoje mp3.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Mam nejakou moznost, jsk z telefonu nejsk sdilet soubory (jmenovite mp3, ktere jsem nahral pres itunes)? V aplikaci Soubory neexistuji, defaultni prehravac sdileni nenabizi.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    To taky moc nechapu, proc se z poklepani preslo na mackani... hodnotim to jako krok zpatky :)

Kazdopadne co jsem si koupil ty spunty z pametove peny, tak jsem spokojeny... vyzkousel jsem z pametove peny uz i jine, ktere se davaly pod ten silikon, ale stale mi to vypadavalo.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TOM_HOST: Comply Foam Apple AirPods Pro 2.0 Earbud Tips. Comfortable. Clicks On. Stays Put. Noise Canceling. Fits in Charging Case (Assorted Sizes S/M/L, 3 Pairs) https://www.amazon.com/...NKN2/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_fabc_RC3N7WJWJ2E1D67NJN51?_encoding=UTF8&psc=1
    CROSS
    CROSS --- ---
    No tak já si připadám míň blbě, když vypínám Pro v momentě, kdy na mě někdo začne mluvit, než když moje první reakce je poklepat si významně na hlavu. ;-]

Jinak asi mám úplně průměrný uši, ve kterých sedí běžný i Pro airpods. Používám oboje podle situace.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    ty tycinky jsou mensi, mozna to tam nejak uz nevleze nebo nevim no...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: ja to nehodnotim ... me to prijde divne ze kdyz to funguje tak na PRO verzi to uplne zrusi a daji tam fyzicky cudlik ktery musis mackat takze dva prsty presne na jedno misto ... co divne ... na picu to je ! :))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    Dneska ti nějak nerozumím...

Jakože se ptáš, na hodnocení poklepání vs. nutnosti tu tyčinku mačkat?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    A ten cudlik? To nekomu vadi poklepani ktere funguje i v rukavicich nebo pres kapuci/cepici?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    normální mi seděly perfektně a PRO drží hůře. Nemyslím, že mám velké uši, ale musím tam mít ty největší násady a stejně to je takové divné...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    TOM_HOST: chápu no.. ja mam štěstí, ze mi sedí fajn.. a zkoušel jsi i různé velikosti těch náhradních špuntu a nic jo? :/ ja v nich i běhám atd. a ani se nehnou..
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TRIPLT: Nejaky link?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    SUBTITLES017: O normalnich ja vubec nevim ze je mam v uchu ... nikdy mi nevypadli (samy o sobe ... kdyz si davam cepici domu apod tak jasne) ... a ja jsem rad ze to nekomu vyhovuje ale nam co ne tak jestli nedaji na vyber ... potes koste
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    TOM_HOST: já zase nedám na procka dopustit :) hlavně zvukově oproti normálním airpodum
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TOM_HOST: Pořídil jsem si špunty z paměťové pěny a jsem naprosto spokojen :)
    Jinak jsem měl naprosto stejnou zkušenost jako ty vůbec se to nedalo nosit.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Pisu jak kkt sry
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: To by me teda zajimalo hodne prozenty procka jsou strasna chujovina ... a jestli je pravda ze dalsi verze bude airpods budou uz jenom ve stylu pro tak budu znacne nasran ... na normalni airpody nedam uz 3 roky dopustit ale tohle proste at delam co delam at zkousim jakekoliv spunty tak stejne to vypadava jenom se usmeju ... furt to nekde ztracim ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam