• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    KOC256: a taky neomezené množství prostoru při užití více goole účtů
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    KOC256: jj, sdílení adresářů, k fotkám na Google má přístup rodina a na Megu dávám hlouposti a upomínky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOLDRIK:
    No a proč to chceš? Proč ti nestačí icloud? Nějaký důvod sdílení?
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    KOC256: jj, bohužel iPhone háže všechny obrázky na jednu hromadu, ať už fotky mnou vyfocené nebo stažené případně printscreeny. Na androidu jsem to řešil tak že z adresáře camera odcházely fotky na Google Foto, adresář download a printscreen se synchronizoval s Google drive a Mega. Tím pádem se na Google Foto nemíchaly memy a fotky rodičů dohromady. Teď hledám možnost jak v tom pokračovat. Každopádně díky za reakci.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOLDRIK:
    Google se da nastavit pro zalohovani fotek. Ale myslim ze ne podle alb.
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Ahoj, přešel jsem z androidu na iPhone SE. Pro třízení fotek používám Slidebox a teď bych je potřeboval zálohovat. Existuje aplikace která umí synchronizovat fotky podle albumů na megu nebo google drive?
    Existuje ještě jednodušší aplikace na prohlížení fotek než je defaultní v systému? Něco na způsob Gallery Go pro Android.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    CROME: prosimte v itunes mam u vseho stejny alba ale stejen se to v telefonu nezmerguje :-(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KALHOTKA:
    Ja od roku 2011 reklamoval asi 4x. A kvalitu nehodnotim podle poctu reklamaci, ale podle zpusobu vyrizeni a prubehu vyrizovani.

Teda abych to doupresnil. Sice 4x ale dvakrat to ani nebyla chyba telefonu ale moje…
    MUXX
    MUXX --- ---
    KALHOTKA: Ja jsem na 76%. V tom pripade asi opravdu iOS. Dam sim ozdravny restart.
    MUXX
    MUXX --- ---
    KALHOTKA: Minimalne dvakrat tento tyden na ip7. Podezrivam baterku, ze uz to nedava.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KALHOTKA:
    pokud máš záruku, tak to je naopak výhoda ne? buď ráda...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KALHOTKA: Tak lepsi nez kdyz by uz nebyla.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KOC256: ještě před tím bych zkusil ručně povypínat všechny aplikace a pak restartovat. Docela často to pomůže.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KALHOTKA: Smaz a obnov zarizeni. Tim bych zacal. Jinak reklamace/oprava/vymena za nove
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KALHOTKA:
    konkrétní app nebo kdykoliv/kdekoliv?
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Mam problem pri nahravani souboru do iphone skrze Finder (OSX Catalina) když chci smazat stary soubory z telefonu nejsem schopny je hromadne oznacit... jen po jednom mazat a dvakrat odkliknout smazat.

Poradi nekdo?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    GEKONZPRAHY: A kdyz se podle tohodle podivas na stahnuty appky, objevi se to?

https://support.apple.com/en-us/HT204088

Btw prislo to fakt z applu? Strhly se ti realne nejaky penize/jsou blokovany? Je to extra divny
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    GEKONZPRAHY: A dělal jsi novy Apple účet , nebo používáš nějaký , co jsi s tim dostal ?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DUCATIMONSTER: Už z auditka Čechy kuriózní jsem měl bejt připravenej na to, jakej jsi kretén, ale překonáváš se.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    GEKONZPRAHY: Dělám si legraci ty chytráku. Vrtas se tu ve starým krámu a pak se divis.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ani na netu se mi nedaří dohledat, že by takový problém někdo řešil. Ale možná jen se mi nedaří dobře položit dotaz...
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DUCATIMONSTER: Fakt mi o 4 koruny nejde ty chytráku, spíš o princip, že k něčemu takovýmu vůbec došlo.
    JYRKA: Zkoušel jsem kliknout v mailu na reklamaci, ale tam mi to po přihlášení na apple.com píše, že k žádný platbě nedošlo a že jediná stáhnutá aplikace je ten youtube. V bankovnictví jí ale vidim :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam