• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOLDRIK:
    BOLDRIK:
    No ten UC takto asi nerozchodíš. Já GP používám jen jako "hloupou" zálohu. Pokud chci něco sdílet, tak si to pak třídím tam. Tedy Apple je jen pro focení. Ale netřídím tu...
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    KOC256: a taky neomezené množství prostoru při užití více goole účtů
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    KOC256: jj, sdílení adresářů, k fotkám na Google má přístup rodina a na Megu dávám hlouposti a upomínky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOLDRIK:
    No a proč to chceš? Proč ti nestačí icloud? Nějaký důvod sdílení?
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    KOC256: jj, bohužel iPhone háže všechny obrázky na jednu hromadu, ať už fotky mnou vyfocené nebo stažené případně printscreeny. Na androidu jsem to řešil tak že z adresáře camera odcházely fotky na Google Foto, adresář download a printscreen se synchronizoval s Google drive a Mega. Tím pádem se na Google Foto nemíchaly memy a fotky rodičů dohromady. Teď hledám možnost jak v tom pokračovat. Každopádně díky za reakci.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOLDRIK:
    Google se da nastavit pro zalohovani fotek. Ale myslim ze ne podle alb.
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Ahoj, přešel jsem z androidu na iPhone SE. Pro třízení fotek používám Slidebox a teď bych je potřeboval zálohovat. Existuje aplikace která umí synchronizovat fotky podle albumů na megu nebo google drive?
    Existuje ještě jednodušší aplikace na prohlížení fotek než je defaultní v systému? Něco na způsob Gallery Go pro Android.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    CROME: prosimte v itunes mam u vseho stejny alba ale stejen se to v telefonu nezmerguje :-(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KALHOTKA:
    Ja od roku 2011 reklamoval asi 4x. A kvalitu nehodnotim podle poctu reklamaci, ale podle zpusobu vyrizeni a prubehu vyrizovani.

Teda abych to doupresnil. Sice 4x ale dvakrat to ani nebyla chyba telefonu ale moje…
    MUXX
    MUXX --- ---
    KALHOTKA: Ja jsem na 76%. V tom pripade asi opravdu iOS. Dam sim ozdravny restart.
    MUXX
    MUXX --- ---
    KALHOTKA: Minimalne dvakrat tento tyden na ip7. Podezrivam baterku, ze uz to nedava.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KALHOTKA:
    pokud máš záruku, tak to je naopak výhoda ne? buď ráda...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KALHOTKA: Tak lepsi nez kdyz by uz nebyla.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KOC256: ještě před tím bych zkusil ručně povypínat všechny aplikace a pak restartovat. Docela často to pomůže.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KALHOTKA: Smaz a obnov zarizeni. Tim bych zacal. Jinak reklamace/oprava/vymena za nove
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KALHOTKA:
    konkrétní app nebo kdykoliv/kdekoliv?
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Mam problem pri nahravani souboru do iphone skrze Finder (OSX Catalina) když chci smazat stary soubory z telefonu nejsem schopny je hromadne oznacit... jen po jednom mazat a dvakrat odkliknout smazat.

Poradi nekdo?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    GEKONZPRAHY: A kdyz se podle tohodle podivas na stahnuty appky, objevi se to?

https://support.apple.com/en-us/HT204088

Btw prislo to fakt z applu? Strhly se ti realne nejaky penize/jsou blokovany? Je to extra divny
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    GEKONZPRAHY: A dělal jsi novy Apple účet , nebo používáš nějaký , co jsi s tim dostal ?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DUCATIMONSTER: Už z auditka Čechy kuriózní jsem měl bejt připravenej na to, jakej jsi kretén, ale překonáváš se.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    GEKONZPRAHY: Dělám si legraci ty chytráku. Vrtas se tu ve starým krámu a pak se divis.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam