• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    GEGI
    GEGI --- ---
    JYRKA: skvělý, díky
    BOXY
    BOXY --- ---
    Stává se mi taková zvláštní věc - když přepnu IP (11) šoupátkem do tichého režimu a mám hlasitost zvonění třeba na polovině a pak zpět, jde to v drtivé většině do maximálního zesílení oznámení. Mám pocit, že dřív se mi to vždycky vracelo do původního, ale od některého z předchozích updatů se děje tohle. Nemáte někdo podobnou zkušenost, případně tip na nějaký cure?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    GEGI
    GEGI --- ---
    Ahoj, netusite nekdo, zda se da vypnout ta volba na screenshotu dole? Aby se mi tyhle veci vibec nezobrazovaly? Pripadne jaky je klicovy slovo, pod cim to hledat v nastaveni? Dekuju.

TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SH_PANDA: Ok diky :)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    TRIPLT: ne, hlavni umisteni je jedna velka hromada, kde je vsechno co mas. album je vyber z hromady. je to stejny jako vsechna hudba v itunes a playlist.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kdyz je rec o tech albech... nejde nejak nastavit aby kdyz presunu fotku do alba, tak zmizela z toho puvodniho hlavniho umisteni?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    v ios jdou delat alba urcite od 2011 co ho mam, mozna dyl
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Prosím o radu, přestaly mi chodit notifikace k mailu, používám Spark. Přitom notifikace mám zaple, restartoval jsem a nic. Nemáte někdo zkušenost?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOLDRIK:
    BOLDRIK:
    No ten UC takto asi nerozchodíš. Já GP používám jen jako "hloupou" zálohu. Pokud chci něco sdílet, tak si to pak třídím tam. Tedy Apple je jen pro focení. Ale netřídím tu...
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    KOC256: a taky neomezené množství prostoru při užití více goole účtů
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    KOC256: jj, sdílení adresářů, k fotkám na Google má přístup rodina a na Megu dávám hlouposti a upomínky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOLDRIK:
    No a proč to chceš? Proč ti nestačí icloud? Nějaký důvod sdílení?
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    KOC256: jj, bohužel iPhone háže všechny obrázky na jednu hromadu, ať už fotky mnou vyfocené nebo stažené případně printscreeny. Na androidu jsem to řešil tak že z adresáře camera odcházely fotky na Google Foto, adresář download a printscreen se synchronizoval s Google drive a Mega. Tím pádem se na Google Foto nemíchaly memy a fotky rodičů dohromady. Teď hledám možnost jak v tom pokračovat. Každopádně díky za reakci.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOLDRIK:
    Google se da nastavit pro zalohovani fotek. Ale myslim ze ne podle alb.
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Ahoj, přešel jsem z androidu na iPhone SE. Pro třízení fotek používám Slidebox a teď bych je potřeboval zálohovat. Existuje aplikace která umí synchronizovat fotky podle albumů na megu nebo google drive?
    Existuje ještě jednodušší aplikace na prohlížení fotek než je defaultní v systému? Něco na způsob Gallery Go pro Android.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    CROME: prosimte v itunes mam u vseho stejny alba ale stejen se to v telefonu nezmerguje :-(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KALHOTKA:
    Ja od roku 2011 reklamoval asi 4x. A kvalitu nehodnotim podle poctu reklamaci, ale podle zpusobu vyrizeni a prubehu vyrizovani.

Teda abych to doupresnil. Sice 4x ale dvakrat to ani nebyla chyba telefonu ale moje…
    MUXX
    MUXX --- ---
    KALHOTKA: Ja jsem na 76%. V tom pripade asi opravdu iOS. Dam sim ozdravny restart.
    MUXX
    MUXX --- ---
    KALHOTKA: Minimalne dvakrat tento tyden na ip7. Podezrivam baterku, ze uz to nedava.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam