• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    SUBTITLES017: Takovy brrr... pokazdy, kdyz kliknu na to tlacitko... spustim aplikaci, prohlizim, browsim, ... ale kdyz chci jinou (dvojklik), anebo zmensit (klik), tak mi cuka telefon. Takovy maly zabrneni.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    GIOMIKY: Jaké cukání?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GIOMIKY:
    Jake tlacitko?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Da se nejak na jablecnym telefonu vypnout to cukani pokazdy, kdyz tuknu do toho tlacitka pod displejem? V nastaveni jsou jenom ruzny druhy cukani, ale nemuzu nikde najit, jak to vypnout uplne.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    KOC256: dioda ma pomalu dychat, kdyz je telefon/airpody pripojenej a dobiji se...
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    DUKED: Nad 20W. Díky za tip
    DUKED
    DUKED --- ---
    CITRONAK: Kolik W pres usb-c potrebujes? Me staci 30, mam toto : AUKEY USB C Ladegerät 30W Für iPhone 12, Schnellladen Netzteil mit Dynamic Detect & GaN Tech, USB C PD Ladegerät für 13''MacBook Pro, iPhone 11 Pro, AirPods Pro, Google Pixel, iPad, Nintendo Switch https://www.amazon.de/dp/B07PPM9T1C/ref=cm_sw_r_cp_api_i_D82KTRGKYRVC0GPE615N?_encoding=UTF8&psc=1 a max spokojenost
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Ahoj, nemáte někdo prosím tip na dobrou nabíječku s 1x USB-C a 1x USB-A? V ČR nebo klidně i z AliExpressu, pokud ji máte ozkoušenou. Jde mi spolehlivost a také to, aby nepískala když nenabíjí. Díky.
    DUKED
    DUKED --- ---
    TAURUS: Ne, nedeje se mi to
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Po aktualizaci na 14.4.2 se mi na Messengeru a Whatsapp neukazují na badge počty nových zpráv ani mi nechodí onscreen notifikace. Setkal jste se s tím někdo?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Může někdo doporučit nějaký text to speach reader na EPUBy (případně další formáty)? Já mám jeden oblíbený na Androidu - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hyperionics.avar&hl=en , ukazoval jsem to kamarádovi v důchodovém věku, co už hůř vidí a delší čtení ho unavuje, a tomu se to moc líbilo, ale má iPhone a tam s tím nemám naprosto žádnou zkušenost. Jednorázově to koupit určitě problém nemá, nějaké opakované předplatné by asi platit nechtěl. Kdyžtak díky za tipy!
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    tak koukam, ze reportovani bugu u apple je podmineno ucasti v beta programu, pac se asi predpoklada, ze live verze jsou dokonaly a nejni na nich potreba nic menit :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    To mas vlastne pravdu uznavam...
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: S tim seznamem poslednich volanych zas prr, jednak to nepokreje neulozrny kontakty, druhak pristup pres historii hovoru muze byt v leckterych pripadech rychlejsi
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: Jasne, dik., to asi lze
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Neni treba hledat zadne dalsi kontakty, seznam poslednich volanych cisel ani nic jineho - PRAVEK
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    1. stahnes
    2. pises a je ti jedno co tam zustalo z minula

Vzdycky stzejne.

Naopak, pokud bys NAHODOU chtel volat tomu samemu, tak usetris jeden krok :)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: A tam to zustane vezet jak dlouho? Vyhledavaci retezec tam strasi po provedeni akce, takze v tom neshledavam moc upgrade
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    nepouzivej sezam kontaktu :), ale spotlight.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Apropos dava smysl psat apple s navrhama na vylepseni? Reagujou na to nebo na to kaslou? Jmenovite treba kdyz hledam v seznamu kontaktu, najdu co potrebuju/zavolam/poslu zpravu; pak treba za dve hodiny chci mluvit s nekym jinym, ale musim minimalne dvakrat klepnout, abych moh hledat dalsi polozku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam