• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PETJU
    PETJU --- ---
    DUCATIMONSTER: Jo, uz jsem na to prisel - pri nabijeni probihal transfer z ip8+ a telefon jel na plny obratky. Zkusil jsem ted dat na nabijecku a uz se nehreje, takze cajk :)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    PETJU: Mam 12 pro a nabíjím Kabelem do 80 procent max. Nezahriva se .
    PETJU
    PETJU --- ---
    Tak jsem po letech uzivani ip8+ presel na ip12 pro max a musim rict, ze naprosta spokojenost. Velikostne je temer identicky s ip8, takze mi vyhovuje. No a ten fotak, to je kapitola sama o sobe. Famozni!
    Co me ale prekvapilo je to, jak se hreje pri nabijeni - je to normalni? Pouzivam origo magsafe puk.

MATHEZZZ
    MATHEZZZ --- ---
    Zdravím, řeším, že mi z ničeho nic poklesla výdrž baterky u iphone 11 pro. Stali se takový dvě situace, který by s tím mohli mít spojitost, ale jedna se stala náhodně a nemůžu si to logicky odůvodnit. Jedna je, že se mi automaticky zupdatoval systém na 14.4.2, ikdyž malm update zapnutý na manual, nechápu. Během toho jsem odjel pracovně mimo Prahu a zapomněl si originál nabíječku, takže jsem 14 dní musem používat neoriginály. Během toho jsem zjistil, že mi telefon nevydrží tak dlouho, jako před tím. Do té doby jsem klidně fungoval den a půl na jedno nabítí, teď stěží dám 20 hodin. Zkusil jsem rekalibrovat baterku, stejná výdrž baterie fungovala asi 4 dny a teď to samé. Takže mi to vrtá hlavou, může to být tím updatem, nebo jsem si za těch 14 používáni neorigo nabíječky, odvařil baterii? Systém hlásí, že kondice baterie je 91%.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Na 12 i na SE mám nalepené skla Spigen full cover a obě sedí dokonale a drží víc jak půl roku.
    DOMI982
    DOMI982 --- ---
    GUMIDEK30: U SE 2020 je se sklem problem. Vyzkousel jsem jich hodne a jedine slusne je toto: https://www.amazon.de/iPhone-Screen-Protector-amFilmTempered-0-26mm/dp/B01HMQBK0I
    MUXX
    MUXX --- ---
    Me se to odlepuje od horni casti. Myslim si, ze jsem to zpusobil opakovanym sundavanim obalu. Ohlej neni a lepil jsem hned po nakupu.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Hmm IP XS a mám už druhy sklo za rok a něco, vzdy se mi začne po 4-5mesicich začne v levým horním rohu dělat mini bublina co se už jen zvětšuje. Je to divný ale je to po každý na stejným místě 💁
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    MUXX: mě nedrží žádný sklo na SE 2020 . . . ani z aláče ani z alzy ani z eplšopu . . . tvl . . .
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    MUXX: Mě v Iphonepoint vyměnili 3D sklo za nějaké normální, které je menší (nejde až do krajů) a natlačí na kryt. Ale stejně se mi i tohle ochranné sklo částečně odlepilo :(
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    MUXX: ano, občas to dělaj kryty na telefon..
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MUXX: A odmastils dukladne pred aplikaci?
    MUXX
    MUXX --- ---
    JYRKA: neprijde mi. zkusim asi koupit jeste jinej obal.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MUXX: nemáš ohlej telefon?
    MUXX
    MUXX --- ---
    Prosim vas, mam iphone12 a zacalo se mi odlepovat uz druhy sklo. Na starym SE jsem mel sklo dva roky a ani naznak odlepeni. Podeziram se, ze je to tim jak davam telefon porad do kapsy.
    Je mozny, ze na te vetsi plose to nedrzi? Nebo mam mizerny sklo?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    KOC256: A jo…. #facepalm. Díky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAWIDOS:
    a neříká to, že si můžeš nainstalovat stable verzi Z beta?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Lze nejak vypnout notifikace na beta verze? Pri kazdem odemknuti mobilu vyskakuje a neumim se ji zbavit. Diky.

EFESH
    EFESH --- ---
    Taková zajímavá věc :) najednou mi homescreen přešel do ultra-low resolution

Obrázek není nijak výrazně komprimovan, takhle to vypadá naživo a je to legrační:)

KASUMI
    KASUMI --- ---
    DSTEPZ: Diky!! Taky me to iritovalo:)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    DSTEPZ: Díky, to je ono!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam